Стефан Янев: Мога да предложа формула за управление
Секция: ПОЛИТИКА
28 Септември 2022 11:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стефан Янев: Мога да предложа формула за управление Мога да сглобявам екип, имам опит и мога да го приложа за подобряване на взаимодействието между бизнеса, администрацията и гражданите за икономически възход на държавата

/КРОСС/ „Разговарях с хората и в малки, и в големи населени места. Чух добре какво те очакват - да сложим точка на фалша, етикетите и обидните квалификации!Да обединим опита и знанията, ума и таланта на цялата нация!Само така ще преминем през кризите и ще осигурим нормален живот на всички нас. " - с тези думи се обърна Стефан Янев, лидер на КП"Български възход" към членове на партията и симпатизанти в Перник.

„Създали сме новата партия, за да търсим и предлагаме решения, а при възможност и да ги осъществим. В момента работим за доставка от Африка на около половината от нужното ни количество газ и скоро ще можем да обявим повече конкретика за цени и възможности за пренос.

Търсим възможности за удължаване срока на живот на въглищните централи у нас, търсим възможности за приватизация на „Топлофикация- София", търсим възможности за въвеждане и изграждане на мощности за производство на водород, който ще ни е нужен, за да миксираме с газа." -така Стефан Янев отговори на въпроса за решенията в енергетиката.

Той призова да се гласува на предстоящите избори:

"Знаем, че хората са уморени от изборната спирала през последните няколко години. Знаем притесненията на хората от множеството кризи, потърпевши, от които сме всички ние. Но трябва да гласуваме, защото това е начинът да се борим за свободата си, правото на достоен живот и бъдещето на семействата и децата ни."

Стефан Янев се срещна и с представители на КРИБ-Перник.

"Когато политиците са държавници, тогава ще можем да намерим и да прокараме държавнически решения за гражданите и бизнеса".

Бизнесът очаква от Стефан Янев „ да се пребори със сивата икономика и да възстанови диалога с бизнеса. ". Ето какво казаха още те:

"Вие, като служебен премиер, се справяхте много по-добре от последващия редовен премиер. Последното правителство спря разговорите с бизнеса. Няма конструктивен диалог, няма дори и опит за това. Шест месеца вече държавата е стопирана. Колегите теглят кредити, за да плащат заплати."

Стефан Янев е убеден, че „гражданите, бизнесът и държавата трябва да работят в симбиоза. Хората, които се стремят към политиката трябва да поддържат диалог с бизнеса."