Какво се случва с героите на „Малки истории“ по БНТ 1
Секция: КУЛТУРА
28 Септември 2022 19:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Какво се случва с героите на „Малки истории“ по БНТ 1

/КРОСС/ Този петък (30 септември), екипът на предаването „Малки истории" по БНТ 1 от 14:00 ч. ще зададе въпроса „Какво се случва с нашите герои?" Ще припомни на зрителите някои от емблематичните участници в предаването и ще проследи какво се случва с техните съдби след гостуването им в „Малки истории".

Водещата на предаването Калина Станева ще проследи как са се развили историите на Райна, която беше разбрала, че е осиновена и искаше да открие биологичните си родители, за да разбере коя е. Разказа на Сашо, който след 27 години интересен живот в Рим, се беше върнал в едно българско селце до родния си град с желание да учи малкото останали деца там на важните неща в живота. „Малки истории" ще припомни на зрителите на БНТ 1 техните разкази и ще покаже как големият сценарист-живота е продължил техните „малки истории".

През своите 13 сезона предаването е заснело и излъчило 1437 филмчета. Това са 1437 души, споделили пред камерата своята малка история. Или по стандартите на игралното кино, това са 160 игрални филма с толкова много герои и техните нелеки и многоцветни съдби. Всеки един от героите в „Малки истории" е продължил напред и са му се случили много неща.

В студиото на „Малки истории" гости и коментатори ще бъдат Маргарита Петкова - поет, публицист и преводач и Орлин Баев - психолог-психотерапевт.

Гледайте „Малки истории" от понеделник до четвъртък от 16:30 ч. и в петък от 14:00 ч.

по БНТ 1.