Efbet дава много леко предимство на ЦСКА 1948 срещу Локомотив Пловдив, но на „Лаута“ се очаква да паднат и голове
Секция: СПОРТ
01 Октомври 2022 10:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Efbet дава много леко предимство на ЦСКА 1948 срещу Локомотив Пловдив, но на „Лаута“ се очаква да паднат и голове

/КРОСС/ В един от най-любопитните двубои от 12-ия кръг в родната efbet Лига един срещу друг ще се изправят отборите на Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948. Срещата между „смърфовете" и „червените", която ще се проведе на стадиона в парк „Лаута", стартира в 15:00 часа и ще се състои в понеделник.

Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 имат големи амбиции за челните позиции в класирането и ще искат да вземат победата на всяка цена.

Целта пред футболистите на Александър Томаш е място в топ 6, като до този момент „черно-белите" се представят на добро ниво и понастоящем заемат 4-ото място във временното класиране.

В последния кръг съставът на Локомотив Пловдив се наложи с категоричното 3:0 над Черно море като домакин и отборът записа трети пореден успех в шампионата.
Чрез тази победа „смърфовете" събраха в актива си 22 точки, а точно толкова има и ЦСКА 1948.

Амбициите на „червените" през този сезон са много високи, като отборът на Любослав Пенев ще опита да спре хегемонията на Лудогорец и да триумфира в края на първенството.

На този етап столичани показват добри неща и определено не бива да бъдат подценявани и отписвани за титлата.
ЦСКА 1948 се намира на 2-ата позиция в таблицата, като „червените" са с еднакви точки с Лудогорец - по 23, но „орлите" са оглавили челното място, тъй като са с далеч по-добра голова разлика.

В изминалия кръг тимът на Любо Пенев взе домакинството си на Септември София с минималното 1:0 и така съставът поправи грешката си срещу Ботев Пловдив на 9-ти септември.

Букмейкърът Efbet.bg вече е готов с коефициентите си за мача между Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948. Компанията дава леко предимство на гостите от София с коефициент от 2.40 за победа срещу 3.15 за „черно-белите". Равенството пък е със ставка от 3.45.

В последните два мача между двата отбора, които се играха в Пловдив, завършиха с попадения и в двете врати. Именно затова опцията гол/гол изглежда добра, а коефициентът, който от Efbet онлайн дават за нея, е 1.95.