Комплексът Palms Merkur Royale става Palms Royalе Sofia
Секция: БЪЛГАРИЯ
03 Октомври 2022 14:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Комплексът Palms Merkur Royale става Palms Royalе Sofia

/КРОСС/ Palms Merkur Royalе се ребрандира и от началото на октомври вече е с името Palms Royalе Sofia. Мястото продължава да предлага познатото високо ниво на забавление и безупречно обслужване. Разположен на площ от 5000 кв. м. в „Гранд хотел Милениум София“, комплексът предоставя разнообразие от възможности за развлечение с два ресторанта, пиано бар, покер зала, игрална зала и казино.

„Основната концепция на Palms Royalе Sofia е да привлича туристи от България и чужбина. За нас е важно почитателите на развлекателните игри да включват България като дестинация. Комплексът е регулярно посещаван от групи от Европа и Близкия Изток“, обясни изпълнителният директор Ангел Ирибозов.

Той припомни, че игралният туризъм бе включен преди няколко години в националната стратегия за устойчиво развитие на туризма в България и комплекс Palms Royalе Sofia се вписва идеално в нея с високото ниво на предлаганите услуги. Водещи български и международни експерти от индустрията, които работят за комплекса, със своя опит и професионално отношение гарантират прилагането на най-добрите практики в развлекателния сектор. С настоящото ребрандиране новият управленски екип на Palms Royalе Sofia задава нови стандарти за игрално развлечение в страната.

„Доказано е, че държавите, където игралният туризъм е развит, имат увеличен брой на туристите и на приходите от тях. Така се създават и нови работни места“, каза още Ангел Ирибозов.

В комплекса е и едно от най-луксозните казина в страната, което предлага голям брой игри – от най-известните американска рулетка, Блекджек, Бакара и Тексас Холд’ем до карибския Стъд покер, руския покер, ултимейт Тексас Холд’ем и покер с три карти, както и над 200 игрални машини с класически, популярни и нови слот игри.

Удоволствието от играта се допълва с автентичната атмосфера на ресторант „888 Taste show Asian cuisine“, който предоставя на клиентите най-изтънчените азиатски вкусове. За почитателите на средиземноморската кухня е ресторант „San Remo Mediterranean cuisine“.

„Новият бранд, както и услугите, които предлагаме, отразяват нашия основен приоритет, а именно да предлагаме първокласно изживяване на гостите ни. Нашата цел е комплексът да продължи да привлича все повече посетители, за да усетят удоволствието от услугите ни, които могат да съчетаят с културен туризъм в една от най-старите столици в Европа – София“, допълни Ангел Ирибозов.