Yettel пуска 50% отстъпка на домашен интернет за 6 месеца
Секция: Технологии
06 Октомври 2022 14:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel пуска 50% отстъпка на домашен интернет за 6 месеца

/КРОСС/ До края на октомври Yettel предлага промоционални условия за домашен интернет с 50% отстъпка от цената на месечната такса за първите 6 месеца при сключване на двугодишен договор. Офертата за половин година на половин цена включва всички 4G и 5G тарифни планове „Интернет за дома“ и от нея могат да се възползват и настоящите, и новите частни и бизнес клиенти на оператора. Услугата свързва дома с бърз и безкабелен интернет през мобилната мрежа на Yettel, отличена с пет поредни Best in Test сертификата за най-добра мрежа. Свързаността идва и с услугата „Онлайн защита“ за целия период на договора за 5G тарифите „Интернет за дома“ и с 2 месеца тестови период за 4G плановете. За шестте месеца промо период отпада и таксата от 1,99 лв. на месец за устройство при 5G плановете.

Актуалните планове, които потребителите могат да активират, се различават по максималната достижима скорост на сваляне и качване, както и по обема на данни. Изборът на подходящ тарифен план и скоростта, която може да се предостави, зависят от нивото на сигнала на дадения от клиента адрес. Месечният абонамент през първите шест месеца от договора за най-достъпния 5G план е само 7,99 лв. на месец за клиентите с друга абонамента услуга към телекома и 9,99 лв./месец за онези, които вземат само домашен интернет от оператора. 

Отново според техническата възможност на конкретния адрес за услугата „Интернет за дома“ Yettel предлага последно поколение 5G Wi-Fi оборудване в два варианта – вътрешно, със самостоятелна инсталация, или външно – с помощта на техник от оператора. Устройствата за услугата, поддържащи 5G, работят с новия Wi-Fi 6 стандарт за достигане на максимални скорости при работа със смартфони, лаптопи и таблети от последно поколение. Във възможностите на модела за домашна инсталация са едновременното свързване на до 30 различни устройства, като остава и свободен LAN порт са захранване на домашна кабелна мрежа при желание на потребителя. Рутерът е plug and play и предлага управление през web интерфейс, където потребителят може сам да променя името на мрежата и паролата ѝ, както и други настройки.

Комплектите за външен монтаж се инсталират от професионален техник, който идва на място в удобен за клиента ден и час. Те предлагат възможност за безжично и лесно свързване едновременно на до 128 устройства – телефони, таблети, телевизори, лаптопи, прахосмукачки и други IoT устройства. Моделът разполага още с 4 свободни LAN порта, както и с NFC функция. Благодарение на нея свързването към Wi-Fi мрежата може да се осъществи без въвеждане на парола, а  само с доближаване на потребителското устройство до рутера.

Онлайн защитата към абонаментните планове дава сигурност при сърфиране със защита от разнообразни заплахи в мрежата като зловреден софтуер, вируси, червеи, phishing, pharming и други. С нея потребителят може да задава разрешен и забранен списък със сайтове, както и да филтрира онлайн съдържанието по категории за оптимален контрол. А след регистрация в приложението на Yettel клиентите могат да плащат сметките и да управляват услугата изцяло онлайн.

Повече информация за услугата „Интернет за дома“ от Yettel и промоцията можете да откриете тук.