Приложението iCard в AppGallery, дава до 1% кешбек с новата iCard Metal Brass
Секция: Технологии
07 Октомври 2022 11:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Приложението iCard в AppGallery, дава до 1% кешбек с новата iCard Metal Brass

/КРОСС/ Дигиталният портфейл на българската компания iCard АД се присъединява към семейството на AppGallery още в началото на 2020 година, а през юли същата година е завършена пълната му HMS интеграция, която дава възможност на притежателите на нови Huawei смартфони, като наскоро обявените Huawei nova 10 Pro и Huawei Mate 50 Pro, да се възползват от всички възможности и услуги, които той предлага. Те са наистина много, а най-новата е възможността за издаване на елитната карта iCard Metal Brass Edition, с уникален дизайн в класическо черно с медни и месингови нюанси. Картата се отличава с висока прецизност на изпълнението, лазерно гравирани елементи и метален корпус, обещаващи по-трайно изживяване и по-голяма сигурност. Наред със свободата и удобството на съвременните разплащания, тяхната сигурност е основен приоритет за iCard АД. iCard e единственото приложение с интегриран HUAWEI SysIntegrity Api, което разпознава дали телефонът е бил обект на злонамерени действия от неоторизирани лица – например може да е бил откраднат и някой друг да иска да плати с вашите пари.

До 1% кешбек

iCard Metal е много повече от обикновена дебитна карта. С нея харчите и печелите пари едновременно, като получавате обратно по нея 0,2% от сумата на всички плащания, извършени на ПОС или онлайн в Европа, както и 1% от сумата на всички международни плащания (ПОС и онлайн) извън Европа. Тя предлага още безплатни тегления на ATM в ЕИЗ, безплатни преводи SEPA и SEPA Instant, както и по-високи лимити за пазаруване. Създадена за модерните, активни потребители, тя предлага и специални екстри, от които да се възползвате докато обикаляте света, като избрани преференциални оферти, безплатна застраховка при пътуване и достъп до VIP летищни салони с LoungeKey. Всеки картодържателт на iCard Metal карта се чувства наистина специален с 24/7 приоритетно обслужване, безплатни консиерж услуги и разбира се – възможност за пълен контрол от приложението iCard.

Как да я поръчам?

Можете да поръчате картата си през приложението от телефона и тя да бъде директно доставена до дома ви. Самото приложение освен това дава възможност да ползвате две безплатни и да закупите допълнителни виртуални карти, за да управлявате онлайн абонаментите си и да пазарувате безопасно в интернет. Сами, в реално време, можете да откривате допълнителни платежни сметки с персонален IBAN и без такса обслужване, както и да изпращате банкови преводи до сметки в България и по цял свят. Дигиталният портфейл поддържа NFC разплащания с телефона и осигурява участие в програма за лоялност с над 300 обекта и отстъпки до -35% - iCard Welcome. Сред функциите, които предлага, са още плащане на данъци, на комунално-битови задължения, покупка на автобусни билети, застраховки и много други.

Кой стои зад iCard Metal Brass?

Всичко гореописано и още много е разработка на iCard АД - българска компания, основана през 2007 година, която се ползва с доверието на над милион и половина потребители в България, Италия, Румъния, Германия, Франция, Великобритания и редица други европейски страни. Днес iCard присъства на над 30 пазара в Европа, обработва средно 100 млн.бр. транзакции годишно, има над 10 млрд.лв годишен оборот, има зад гърба си издадени над 4 млн.бр. платежни карти и 2,5 млн. сметки за електронни пари.

И днес ви кани да изтеглите приложението iCard, ако все още не сте, и да се присъедините към премиум клуба от притежатели на iCard Metal Premium и да покорявате света всеки ден.