Xiaomi подобрява изживяването в Gallery App с интегрирана опция за архивиране
Секция: Технологии
18 Октомври 2022 16:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Xiaomi подобрява изживяването в Gallery App с интегрирана опция за архивиране

/КРОСС/ Днес Xiaomi обяви нов начин, по който потребителите на MIUI устройства с Android да архивират своите снимки и видеоклипове. Вместо да използват Google Photos отделно, Xiaomi предлага интегрирана функционалност за потребителите, която им дава възможност да архивират своите снимки и видеоклипове от MIUI устройства в Google Photos в рамките на вграденото приложение Gallery на Xiaomi.

„Xiaomi непрекъснато търси начини да подобри изживяването с нашите софтуерни продукти. Google Photos и Xiaomi споделят сходни ценности в стремежа си да предоставят надеждна платформа за потребителите и техните ежедневни моменти, заснети на смартфоните им. Нашето сътрудничество с Google Photos ще предложи на потребителите лесен начин, с който да гарантират, че данните им се съхраняват сигурно, като същевременно ще имат лесен достъп до тях на различни устройства, ако е необходимо“, сподели Куанксин Уанг, Генерален мениджър Продукти и технологии, Xiaomi International.

„Радваме се, че можем да помогнем на потребителите на Xiaomi да получат още по-лесен начин за архивиране на техните снимки и видеоклипове в Google Photos от техните устройства с Android. С всичките ви спомени заедно, Google Photos може да ви помогне лесно да търсите, организирате, споделяте и да изживеете отново най-добрите си моменти на повече устройства“, сподели Шимрит Бен-Яир, вицепрезидент на Google Photos.

В допълнение към архивирането на съдържание от MIUI устройства в Google Photos, потребителите на Xiaomi Cloud също ще имат опцията лесно да преместят своите съществуващи архивирани снимки и видеоклипове в Google Photos. Тази функция ще започне да се разпространява на съществуващи устройства от Сингапур на 24 октомври 2022 г. чрез актуализации на приложения, като предстои да последват и други пазари. Потребителите на Google Photos разполагат с 15 GB място за съхранение на акаунт в Google (споделено между Gmail, Google Photos и Google Drive). Тези от тях, които се нуждаят от допълнително хранилище над 15 GB, ще могат да закупят повече и да се насладят на допълнителни предимства чрез Google One. Потребителите, които преместват съществуващото си съдържание в Mi Cloud в Google Photos, могат да се възползват от въвеждащи пробни периоди за членство с Google One¹ по време на миграция, които предоставят на потребителите допълнително хранилище, започвайки от 100 GB за 3 месеца, което също позволява на потребителите да получат предварителен преглед на допълнителните предимства на Google One.

С членство в Google One потребителите на Xiaomi могат също да се насладят на надеждна услуга за архивиране, подобрени функции за редактиране в Google Photos, експертна поддръжка от Google, семейно споделяне с до 5 допълнителни акаунта в Google и други полезни функции. Ползите от членството ще продължат да се развиват, за да осигурят първокласно изживяване с Google за потребителите на Xiaomi.