Умните устройства на Xiaomi за дома, които мигновено ще подобрят дневната ви рутина
Секция: Технологии
20 Октомври 2022 10:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Умните устройства на Xiaomi за дома, които мигновено ще подобрят дневната ви рутина

/КРОСС/ Представете си този сценарий: прибирате се вкъщи и паркирате електрическата си кола в гаража. Настроили сте термостата си от приложението на телефона, така че температурата да е приятна докато прекрачите прага. Вашият робот-прахосмукачка преминава покрай вас на път за станцията за зареждане, програмиран да приключи почистването си до 17:30 часа, за да не ви безпокои, когато се приберете у дома. Казвате на Google асистента ви да включи любимия ви плейлист, докато се заемате да приготвяте вечеря. Изведнъж телефонът ви светва с известие от охранителната система - забравили сте да затворите вратата на гаража след себе си. С едно докосване на екрана ви тя се затваря.

Преди 20 години тази сцена би изглеждала като нещо от футуристичен научнофантастичен филм. Сега това е реалистичен сценарий в хиляди домове, благодарение на качествените технологични иновации на Xiaomi. Мисията на бранда е да ги направи достъпни за всеки, като компанията ежедневно работи в тази посока с цел да отговори на желанията на потребителите.  

Повече забавление и по-малко работа

След изтощителен пълен работен ден последното нещо, което ни се иска, е да прекараме още толкова време в домакинската работа. Поради тази причина, въвеждането на няколко подобрения в дома значително биха го превърнали от поредното задължение в място за пълноценна почивка. Точно затова от Xiaomi предоставят прахосмукачката робот Mi Robot Vaccum-Mop 2, който е способен да ви замени напълно в почистването, сканирайки дома ви и изпълнявайки го като професионалист - до последната фина прашинка. И понеже това не е достатъчно за пълноценна и непрекъсната почивка, Mi Robot Vaccum-Mop 2 притежава и функция моп, която чисти прах и всякакви петна.

 

След като се снабдите с Mi Robot Vaccum-Mop 2 е важно и да помислите за нещо, което повечето от нас забравяме – чистият въздух в дома е първостепенен, за да сме здрави и да се чувстваме добре през целия ден. Компактният пречиствател за въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4, притежаващ редица режими на пречистване като нощния режим за по-добър сън, елиминира замърсителите във въздуха в дома ви, застрашаващи здравето ви.

Освен това, можете да управлявате и двете смарт устройства Mi Robot Vaccum-Mop 2 и Xiaomi Smart Air Purifier 4 от мобилния си телефон, за да поддържате дома си изряден дори когато не сте у дома и за да не ви създават неудобство, когато си почивате.

Интелигентните домашни устройства от Xiaomi са невероятно полезни продукти, които могат да ви спестят време, което в момента губите в отегчаващи рутинни задачи. Отменяйки ви в тях, ще ви остане повече време да се насладите на почивката и любимите си хобита.

Продуктите на Xiaomi са налични в партньорската мрежа на бранда, в оторизирания магазин в Paradise Center, ниво 0, както и в официалния онлайн магазин https://mi-bulgaria.com.