„Петък с Yettel” подгрява уикенда с отстъпки за разнообразни устройства и партньорски оферти
Секция: Технологии
27 Октомври 2022 15:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Петък с Yettel” подгрява уикенда с отстъпки за разнообразни устройства и партньорски оферти

/КРОСС/ В последния работен ден от седмицата петъчната игра на Yettel подгрява уикенда със страхотни изненади за потребителите на мобилното приложение. Единственото условие е участниците да открият специалния банер на началния екран на приложението Yettel и да изтрият виртуалната скреч карта, която ще им разкрие какво печелят. Сред изненадите на „Петък с Yettel” потребителите ще открият отстъпки за смарт телефони и смарт джаджи, лаптоп, допълнителни МБ интернет и дори пречиствател за въздух. В списъка от награди има и щедри партньорски оферти с отстъпки от booking.com, PRAKTIS и верига хотели „Шарлопов“.

Този „Петък с Yettel” идва с 25% отстъпка за новата Nokia G60 5G 128GB, която е със заден капак от 100% рециклирана пластмаса – всичко това в помощ на планетата и с 3 години гаранция и 3 актуализации на ОС. Скреч картата крие и намаление от 20% за елегантния HUAWEI Nova 10 128GB и 15% за про версията HUAWEI Nova 10 Pro 256GB.

Задължително късмета си трябва да опитат и всички почитатели на смарт джаджите, защото могат да грабнат 50 лв. отстъпка за HUAWEI WATCH GT 2 Pro. Брилянтният AMOLED дисплей на смарт часовника е с изключително бърза скорост на реакция при докосване и гарантира страхотно визуално преживяване. Той е чудесен помощник в поддържането на активно всекидневие: има над 100 тренировъчни режима, включващи 17 професионални и 85 персонализирани, дава подробна информация за сърдечен ритъм, средна скорост, максимален наклон, детайли за ски и сноуборд писти, както и гласови предупреждения, ако някой от показателите е извън норма.

Сред възможните оферти е и -100 лв. отстъпка от цената за финия, но мощен лаптоп ACER Extensa 15 EX215-52. Новият му дизайн е по-тънък и по-лек от всякога, а 15.6-инчовият HD IPS дисплей има по-тънки рамки и и ComfyView™ технология, която намалява отблясъците. Идва с 10-о поколение на Intel® Core™ процесор, вградената графична карта Intel® UHD и DDR4 RAM памет за безпроблемен мултитаскинг, подсигурен от инсталиран Windows и 2-годишен безплатен лиценз за OfficeSuite.

Скреч картата на „Петък с Yettel” e зарадена и с 15% намаление за разнообразни смарт аксесоари, както и за популярните пречистватели на въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro и Xiaomi Mi Air Purifier 3C EU. За ентусиастите за материали за дома се крият 15% отстъпка в строителните хипермаркети PRAKTIS. Участниците могат да получат и 11% отстъпка за нощувка в хотелите от веригата „Шарлопов груп“ или да използват 4% кешбек при резервация през booking.com.

Потребителите могат да участват веднъж в рамките на петъчния ден и имат възможността да подарят наградата си на любим човек, който също използва приложението Yettel. А за да не пропускат всеки петък с изненади, могат да се абонират за седмично напомняне в деня на играта през радио бутон в играта или през банер в секция Актуално в приложението Yettel.

Повече за  информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.