Yettel предлага подбрани аксесоари в специалните оферти на месеца
Секция: Технологии
28 Октомври 2022 15:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага подбрани аксесоари в специалните оферти на месеца

/КРОСС/ Този месец Yettel предлага специална селекция от аксесоари, които правят всекидневието по-лесно, а технологичния комфорт по-сигурен. Онлайн и в цялата търговска мрежа на телекома може да бъде открита богата гама от полезни аксесоари, които отговорят на нуждите на технологично свързаните и активни потребители – последни поколения слушалки, външни батерии и зарядни устройства, протектори, стойки за автомобили, магнитни стойки, флаш памет и още много други.

Мобилният оператор предлага висококачествени аксесоари за телефони PanzerGlass и този месец акцент е стъкленият протектор за iPhone 14 Pro, който се продава за 59,99 лв. Покритието за екрана разчита на технологията Microfracture+ на UltraForce1, която предотвратява повреда и поддържа бърза и точна функционалност на скенера за пръстови отпечатъци. Закаленото стъкло поглъща евентуален удар и осигурява високо ниво на устойчивост на надраскване.

Сред избраните продукти са и качествени устройства, свързани със зареждането, като Xmart USB-A Quick Charge 4.0 + USB-C Power Delivery 20W с LED дисплей. Зарядното устройство е изработено от материали, устойчиви на високи температури, и идва с 2 изхода – USB-A QC 4.0 и Type-C PD за бързо зареждане. Адаптерът предлага LED дисплей, показващ моментно напрежение и изходящ ток. Цената на Xmart USB-A QC 4.0 + USB-C Power Delivery 20W е 34,99 лв.

За онези, които често са на път, задължителен спътник в автомобила е зарядното устройство за кола Belkin BOOST CHARGE USB-C Power Delivery 20W. На цена от 39,99 лв. то предлага удобно зареждане за смарт устройства със система Quick Charge за по-бързо зареждане.

Един от най-интересните продукти сред предложенията този месец е външната  батерия Belkin Magsafe с капацитет 2500mAh за безжично зареждане на iPhone. Достатъчно е да  бъде поставена върху всеки модел iPhonе 12 или следващо поколение и зареждането започва. Батерията с магнит се закрепва чудесно и така потребителят може да продължи да ползва смартфона си, докато трае процеса на заряд. Той може да говори или да снима без ограничения, а батерията остава прикрепена към смартфона дори и с поставени предпазни кейсове, стига те да са съвместим с MagSafe. Моделът също така предлага LED индикатор за сигнал при необходимост от спад на заряда. Цената му е 79,99 лв.

Предложението на фокус за аудио любителите са изключително удобните жични стерео слушалки RIVERSONG Melody T1+ Type-C. Те са с тегло от само 10 гр, а дължината на кабела им е 1,2 м така че да се ползват лесно не само докато смартфона е в джоба на носещия ги, но и когато е на масата или бюрото например. Цената им е 25,99 лв.

За почитателите на свързаност, но със свободни ръце, този месец Yettel предлага достъпната Bluetooth слушалка CELLY BH 10 на цена от 30,99 лв. Тя има лек и удобен дизайн, и е лесна за използване с натискането на само един бутон за бърз отговор, който позволява на потребителя да управлява телефонните разговори напълно без ръце. Моделът има красива LED светлина, бутони за сила на звука, включване/изключване и е подходящ е да се носи на всяко ухо.

Всички аксесоари от портфолиото на Yettel могат да бъдат открити както онлайн, така и в магазините на мобилния оператор до изчерпване на наличните количества. Всички посочени цени са с включен ДДС.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете тук.