Посрещаме 2023 с Paco Osuna в YALTA CLUB
Секция: ЛЮБОПИТНО
10 Ноември 2022 11:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Посрещаме 2023 с Paco Osuna в YALTA CLUB

/КРОСС/ 2022 остава в историята като поредната успешна година за YALTA CLUB. Хиляди фенове ще запомнят както качествените клубни партита , така и мащабните изнесени събития в София, Пловдив и Бургас. Преходът към новата година ще направим отново танцувайки, заедно със специалния гост за вечерта – Paco Osuna. На 31 декември (събота), испанецът ще направи удължен сет в YALTA CLUB, а задно с него ще бъде и Liubo Ursiny – резидент на клуба и основен виновник за всички музикални маратони през годината.

По време на закриващото годината парти, зад пулта в ROOM 1 на YALTA CLUB ще се качи артистът, който няма нужда от представяне. Paco Osuna се отличава с креативност, смелост и непрестанно търсене на нови форми на изразяване. На живо той винаги е енергичен и раздаващ се, а музиката му е интелигентна и завладяваща – факт, който затвърждаваме след всяко негово гостуване в България. Той е в топ класацията на ключови имена, що се отнася до развитието на световната електронна сцена. Когато не е зад пулта или в студиото, той движи собствения си бранд Mindshake Records и курира събитията на лейбъла по цял свят. Има продукции за лейбъли като Minus, Plus8, Spectral, Snatch!, MOOD Records, Rukus, Defected, еlrow Music и много други, а списъкът със събития, на които е бил гост, е безкраен. И по-важното е, че това е един от онези списъци, в които качеството е над количеството. 

Paco Osuna избра YALTA CLUB за новогодишната нощ, а с такава централна фигура събитието обещава да е първокласно. Очакваме удължения му сет, който ще отпразнува края на годината, както и този на Liubo Ursiny, който ще открие вечерта.