Топ съвети от LG за дом, подготвен за студената зима
Секция: Технологии
11 Ноември 2022 11:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Топ съвети от LG за дом, подготвен за студената зима

/КРОСС/ Все още се радваме на мекото време на есенния ноември, но остават броени седмици до по-мразовитите, истински зимни дни. Снежните пейзажи, зимните спортове, детския смях на ледената пързалка - този сезон носи със себе си неповторими емоции, към които можем да добавим и горещ чай с идилията на мекото одеало в топлия ни, уютен дом. С иновативните уреди от LG, фокусирани върху вашето изживяване и удобство, домът може да се превърне в предпочитаното място през този по-студен сезон. Ето и няколко бързи трика, за да повишите уюта в дома си.

Фокусирайте се върху осветлението

През зимата естествената светлина, която влиза в дома е значително по-малко, което е идеалният пример как можем да превърнем негатива в позитив. Хрумвало ли ви е, че през този сезон можете да промените осветлението си лесно, като смените студената светлина от крушките с по-мека, топла. Тази гама създава естествено усещане за уют и настроение за дълги вечери пред телевизора, с книга в ръка, или романтична вечеря пред камината. Предвид издръжливостта на съвременните модели, можете да направите смяната сезонна, без да закупувате нови всеки път.

Погрижете се за топъл дом и ниски сметки

Не можем да говорим за топъл дом, без да споменем начините за отопление. Несъмнено, един климатик с висок клас на енергийна ефективност ще спести значително от сметките за електроенергия. LG ARTCOOLTM климатиците предотвратяват замърсяването на околната среда с подобрената енергийна ефективност на хладилния агент R32, но това се отразява и на домакинството в по-ниски сметки, без компромис в топлината. За максимално удобство, можете и сами да контролирате консумацията на енергия с 4 нива въз основа на вашите нужди, независимо дали сте сами или със семейството. Не трябва да се притеснявате и дали домът няма да изстине през нощта, което би направило сутрините некомфортни. LG ARTCOOLTM имат функция за комфортен сън, която автоматично регулира настройките, така че да изпитате най-комфортната среда за сън.

Организирай дома си

Ако времето ви притиска вътре, възползвайте се и организирайте пространството си. Със сигурност в дома на повечето от нас има много дребни или големи предмети, които не сме ползвали от години (да, тук включваме и дрехите), но все не намираме време да дарим, рециклираме, или препродадем в различни базари. Може би студените зимни дни са точният момент и със сигурност тази дейност ще отвори дома ви по необикновен начин.

Изгонете скуката

За съжаление, много хора приемат зимата като време, в което ще скучаят през повечето време. А това определено не е така! Технологията преживява революция след революция и определено има много начини да подобрите ежедневието си у дома, като модернизирате домашната техника. Като добавим и огромното разнообразие от стриминг услуги на пазара, добре прекараното семейно време е гарантирано. LG предлагат телевизори, подходящи за всяко пространство, бюджет или дори интериор. Усилията, които компанията полага са насочени едновременно в предоставяне на непрекъснати технологични иновации за максимално потребителско изживяване, но и в дизайна на продуктите, за да допълнят дома и да го направят стилистично и технологично издържан. Подобрената OLED серия на LG гарантира безупречна картина, наситени и ярки цветове, зашеметяващ звук, но и полезни потребителски функции, с които да настроите телевизора така, че да пасва перфектно на вашите предпочитания и начин на живот. Например, тази зима със сигурност много полезна ще бъде функцията за напомняне за предстоящите спортни събития - така никога няма да пропуснете мач от Световното първенство. Няма да е проблем обаче и ако не можете да изберете между мач и филм за вечерта - спортната функция може да ви съобщава за всеки един гол дори когато гледате нещо друго.

Оптимизирайте домакинските задължения

Когато прекарваме повече време у дома е лесно да влезем в цикъла на безкрайните домакински задължения. Без сушилня, перилната рутина ще е истинско мъчение, отнемайки ценно време заради по-дългия период на сушене през студените дни. С енергоефективните сушилни LG Eco HybridTM с DUAL Inverter HeatPump можете да живеете по нов стандарт за пестене на енергия, удобство и здравословно сушене дори през зимата. Освен всичко останало, този модел сушилня убива и 99.9% от бактериите, което е изключително полезно през този грипен сезон. А за още по-малко задължения, можете да се насладите и на неангажиращата поддръжка на кондезатор, който се самопочиства, за да не се налага да го правите вие.