Гейминг мониторът на Sony “INZONE” M3 вече е наличен за предварителна продажба
Секция: Технологии
16 Ноември 2022 12:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Гейминг мониторът на Sony “INZONE” M3 вече е наличен за предварителна продажба

/КРОСС/ Днес Sony Europe B.V. обяви прозореца, в който Гейминг монитор INZONETM M3 ще бъде наличен за Европа, като предварителни заявки вече се приемат в определени страни. Новата марка гейминг аксесоари използва експертизата на Sony, която е пионер в аудио-визуалните технологии, и предлага функции, с които геймърите могат да се потопят и фокусират изцяло върху играта и да побеждават.

Изключително плавно действие и яркост на картината

Новият гейминг монитор INZONE M3 с HDR предлага Full HD резолюция със скорост на опресняване 240Hz с 1ms GtG (Gray to Gray) и технологии за променлива скорост на опресняване, които позволяват на геймърите да уловят точно движенията на противниците в игри със стрелба. С над 99% покритие на sRGB спектъра, мониторът INZONE M3 изпълва вашата игра с богати, ярки цветове. Богатото нюансиране на цветовете придава изключителен реализъм на всяка сцена.

Разработени да подхождат на всеки стил на игра

Уникалната стойка позволява мониторът да заема по-малко пространство, за да може играчите лесно да разположат клавиатура под ъгъл и голяма поставка за гейминг мишка около или под монитора. Сред другите функции са регулируема височина и наклон и възможност за прибиране на кабелите за по-чисто пространство върху бюрото.

В помощ на вашия геймплей

С функцията Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch), потребителите могат да управляват до два отделни компютъра от една единствена клавиатура, мишка и слушалки, свързани към монитора. С режима FPS Game Picture Mode потребителите могат да оптимизират яркостта и контраста, за да виждат своите опоненти по-ясно. В допълнение към това, те разполагат и с функцията Black Equalizer, с която се разкриват дори детайлите, скрити в сенките.

Perfect for PlayStation®5

Мониторите INZONE M3 използват технологията Auto HDR Tone Mapping, която работи с конзоли PlayStation®5, автоматично разпознава монитора по време на първоначалните настройки и оптимизира HDR настройките. Освен това мониторите автоматично превключват от PlayStation®5 в кино режим Cinema Mode, когато гледате филми и в гейминг режим Game Mode, когато играете игри.

Софтуер INZONE Hub PC: персонализирайте своя геймплей

Софтуерът INZONE Hub на Sony е създаден специално за управление на монитори и слушалки с марката INZONE и позволява на потребителите да персонализират своето изживяване като правят свои собствени настройки на много и различни операции, включително настройки на звука и картината.

INZONE M3 27-инчов Full HD/240Hz гейминг монитор - основни спецификации:
• До 240Hz скорост на опресняване, IPS, 1ms GtG (Gray to Gray) време за реакция и технологии за променлива скорост на опресняване като NVIDIA®. Съвместимост с G-SYNC® и VRR със стандарт HDMI 2.1.
• С DisplayHDRTM 400 сертификация sRGB99% покритие на цветното пространство и поддръжка на 1,07 милиарда цвята получавате ярки гейминг изживявания с богати, наситени цветове.

Цени и наличност:

• INZONE M3: за информация относно цени и предварителни продажби, посетете страницата на Sony за вашия регион на адрес www.sony.bg