След две последователни години само онлайн тринадесетото издание на кариерния форум Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Ноември 2022 14:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
След две последователни години само онлайн тринадесетото издание на кариерния форум Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси

/КРОСС/ Тазгодишното издание на специализирания кариерен форум Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти ще се проведе на 22 ноември на живо във фоайето на Университета за национално и световно стопанство и виртуално на 24 ноември на специализирана платформа.

Форумът ще посрещне над 70 компании изложители и ще очаква над 5000 посетители. За поредна година събитието ще се проведе във фоайето на Университета за национално и световно стопанство и виртуално на специализирана платформа. Събитието дава възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в посочените области, да се срещнат с компаниите лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров. Сребърни спонсори на събитието са LDC, Sum Up, Japan Tobacco International Bulgaria. Бронзов спонсор е Decathlon.

Участието във форума (присъствено и онлайн) е безплатно за посетители. Необходимо е единствено предварителна и лесна регистрация на: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students.

За първи път тази година комуникацията между посетители и работодатели е улеснена с иновацията ScanFactor, която дава възможност за директно споделяне на CV-то максимално лесно.

За изминалите дванадесет години, през които се проведе форумът Дни на кариерата в УНСС, се доказа като мястото, където фирмите - лидери в изброените сектори срещат своите бъдещи колеги. Много от представителите на бизнеса са бивши възпитаници на университета и са намерили работното си място именно на това събитие.