Роби Уилямс с ексклузивно видео интервю по БНТ 1
Секция: КУЛТУРА
18 Ноември 2022 17:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Роби Уилямс с ексклузивно видео интервю по БНТ 1

Поп изпълнителят разказва за новия си албум, за автобиографичния си филм и за огромното щастие да бъде баща в предаването „100 % будни"

/КРОСС/  На 21 ноември (понеделник), в предаването „100 % будни" по БНТ 1 ще се излъчи ексклузивно и лично видео интервю на един от най-награждаваните артисти в света - Роби Уилямс.

Роби Уилямс има над 75 милиона продадени албума в цял свят и държи рекорд в Книгата на Гинес за 1,6 милиона билета, продадени за концерт в рамките на един ден. Звездата издаде своя тринайсети солов албум, който сам нарича „Хикс Хикс Ви" и с който отбелязва двайсет и пет години от самостоятелната си кариера. В него са събрани най-големите му хитове и любими на феновете парчета, но с нов аранжимент и три нови песни.

Във видеото Роби Уилямс разказва за юбилея си на голямата сцена, за автобиографичния филм, в който играе собствената си роля, за радостта да бъде със семейството си, за щастието да бъде баща и за това, какво го е направило по-добър човек.

За всички тези трепети и вълнуващи моменти, Роби Уилямс дава специалното видео интервю пред журналиста Лилия Илиева, редактор в сп. ЕВА. Тя ще сподели пред водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев за подготовката и реализацията на цялото интервю.

Гледайте Роби Уилямс в предаването 100 % будни на 21 ноември (понеделник) по БНТ 1