Научен форум в УНСС дискутира възстановяването и устойчивост след кризата
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Ноември 2022 16:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Научен форум в УНСС дискутира възстановяването и устойчивост след кризата

/КРОСС/ „Благодаря за поканата да бъда да бъда тук сред вас. През миналата седмица посрещнахме директора на Европейското патентно ведомство Антонио Кампиньош. В разговорите с него подчертахме колко е важна връзката между бизнеса, институциите и науката“. Това каза Никола Стоянов, министър на икономиката и индустрията, при откриването на IV Национален научен форум „Бизнесът в 21-ви век“ в УНСС.

„Темата на бизнесфорума – е много актуална, защото е хубаво да мислим как да продължим напред в една такава ситуация, пред която сме изправени като държава. Надявам се, че по време на това събитие колегите ще дадат и решения, и прогнози, как да се справим с  тежката ситуация. Пожелавам ви успех!“,  каза ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

„За мен е изключително удоволствие да видя тази пълна зала  след няколко издания на форума, които бяха в онлайн среда. Този бизнес форум го стартирахме преди девет години с идеята да стане традиционен“, сподели доц. д-р Димитър Благоев, декан на Бизнес факултета в УНСС.