Предстоящи събития в страната на 22 ноември 2022 г.
Секция: Предстоящи събития
22 Ноември 2022 07:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 22 ноември 2022 г.

/КРОСС/ ***

София.
от 10.00 часа в зала "Средец" в хотел "Балкан" президентът Румен Радев ще участва в конференцията "Черно море: по-Близкият изток".

***
София.
От 11.00 ч. в Гранитна зала в сградата на Министерския съвет ще се проведе извънредно заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

***
София.
От 11.00 ч. кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери изградената фотоволтаична система на втората сграда на 12 ДКЦ.

***
Велико Търново.
От 10:30 часа в пресклуба на БТА ще бъде представена книгата на Иван Панайотов - Джовани, посветена на търновците, прославили България по света. Книгата ще бъде представена от Владимир Шумелов

***
Бургас
От 14.30 часа в сградата на Община Бургас ще се проведе заседание на Постоянната комисия по здравеопазване към Общинския съвет в града.


***
Бургас.
От 15.30 часа в сградата на Община Бургас ще се проведе заседание на Постоянната комисия по социални дейности към Общинския съвет в града.

***
Бургас.
От 19.30 часа в Културния дом НХК предстои премиера на постановката "Един мъж не стига".

***
Сопот.
От 15:00 часа заместник-кмета на община Сопот - инж. Николай Новаков ще даде пресконференция на тема "Взаимоотношенията между община Сопот, Министерство на финансите и оперативна програма "Околна среда". Пресконференцията ще се състои в кабинета на инж. Новаков в община Сопот.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в пресечката на ул." Кольо Ганчев" и ул. "Граф Игнатиев" ще се състои тържествено откриване на паметна плоча на Стефан Зафиров, участник в Старозагорското въстание, един от първите адвокати в Стара Загора след Освобождението.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Културен център - Стара Загора ще бъдат представени книгите "Алманах" и "Споделени спомени" и викторина, посветени на 65 години от основаването на Второ основно училище "П.Р. Славейков" и 195 години от рождението на Петко Рачов Славейков.