Lidl с Коледен онлайн каталог под надслов „Отпусни се, Коледа е!“
Секция: ЛЮБОПИТНО
22 Ноември 2022 13:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Lidl с Коледен онлайн каталог под надслов „Отпусни се, Коледа е!“

/КРОСС/ От тази седмица Lidl „разтваря“ страниците на своя традиционен коледен онлайн каталог. Той е под надслов Отпусни се, Коледа е! и събира в себе си 49 страници с полезни съвети и идеи за подготовката за коледните празници. Каталогът е достъпен на сайта на веригата и е още един начин, по който Lidl помага на своите клиенти да прекарат една по-спокойна Коледа.

Могат ли портокаловите корички да се преобразят на гирлянди, а рециклираните материали – в интересна зимна украса? Това са само част от интересните идеи, които потребителите ще открият на страниците на каталога. Най-сръчните ще бъдат предизвикани да приготвят ръчно-изработена декорация за дома и празнична украса за трапезата, а кулинарите ги очакват различни изпитани рецепти – от вкусен шаран за Никулден, през печена патица с картофени дукеси за Коледа, до празничен коктейл с ром и портокал. Към тях се добавят и празничните предложения от сериите Favorina и Deluxe, както и съвети за по-бюджетно пазаруване с ексклузивните купони в мобилното приложение Lidl Plus.

Lidl, където за поредна година родителите могат да намерят дървени играчки под собствената марка Playtive Junior. Всяка седмица до Коледа те ще откриват различни предложения, с които да зарадват своите малчугани. Един от най-обичаните продукти – дървената кухня, вече очаква най-малките кулинари. Тази година тя е още по-интерактивна – със звукови и светлинни ефекти. Има три степени за регулиране на височината и готварски принадлежности, сред които домакински уреди, престилка, ръкавици и кърпа. Идейно я допълва дървеният магазин “плод и зеленчук, който позволява на децата да се забавляват по креативен начин. 

Серията дървени играчки от собствена марка на Lidl – Playtive Junior, включва дървени влакове, пъзели, къщи за кукли и кухня. Всички те са изработени от естествена дървесина и дълготрайни качествени материали, които са напълно безопасни за игра и едновременно с това изключително устойчиви. С тях децата не само могат да се забавляват, но също да развиват своите фини двигателни умения, логическо мислене и въображение. Играчките в Lidl отговарят на най-високите стандарти за качество и носят сертификат FSC – гарантиращ, че дървесината, от която са произведени, е от стопанство, ангажирано с екологично устойчиво, социално полезно и икономически изгодно управление на горите.

Ако искате да разберете кое е течното злато за Коледа, прочетете онлайн каталога на Lidl.