Abarth с нови подробности за спортния си SUV модел Pulse
Секция: Автомобили
23 Ноември 2022 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Abarth с нови подробности за спортния си SUV модел Pulse

/КРОСС/ През март тази година, Abarth обяви, че компанията ще се завърне на бразилския пазар, като ще предложи на местните потребители едно изцяло ново и спортно пазарно предложение. То бе анонсирано под името Pulse и представляваше компактен SUV модел с обещание за динамично пътно поведение.

Сега от Abarth ни разкриват още подробности за Pulse, в това число, че той ще бъде най-бързото компактно SUV на бразилиския пазар.

За постигането на това, от Abarth са оборудвали Pulse с T270 турбоагрегат, който обещава възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 7.6 секунди и максимална скорост на движение от 215 км/ч. Автомобилът се отличава с оптимизирани окачване и спирачна система, 17-цолови джанти, избор между три режима на пътно поведение- Normal, Manual и Poison за върхово пътно представяне и с отделен бутон за активиране от волана. В същото време, Abarth Pulse обещава и стабилна стъпка извън стандартните пътища с отсотяние от пътя от 217 мм.

В оборудването на Pulse са включени спортна изпускателна система с двойна конфигурация, 10.1-инчова бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система, автоматичен спирачен асистент, система за безжично зареждане на мобилен телефон, автоматични фарове, система за предупреждение при неволно пресичане на осевата линия и други.