Xiaomi и Даниел Аршам обявяват сътрудничество със специалното издание Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition
Секция: Технологии
24 Ноември 2022 10:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Xiaomi и Даниел Аршам обявяват сътрудничество със специалното издание Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

/КРОСС/ „Винаги съм се интересувал от представянето на работата си в сфери извън обичайните за света на изкуството. Подходих към Xiaomi 12T Pro като към скулптура и като функционален обект; след 20 години хората, които имат този телефон, вече няма да го използват като телефон, а като скулптурен обект, свързан с конкретен момент във времето и пренасящ го отвъд неговата функционалност."
Даниел Аршам

„В работата си Даниел често залага на концепцията за времето - както бъдещето, така и историята. Като компания, в чиято основа са иноваациите , времето е нашият най-ценен актив и е това, което сме готови да обменим за качество и технология. Това сътрудничество не се отразява само в един смартфон, но и в модерна технология, използвана за актуализиране на дизайна на артиста. Вярваме, че това ще бъде вълнуващ продукт за хората днес и ще остане интересен и колекционерски предмет за десетилетия напред."
Xiaomi

Пекин, КИТАЙ, 23 ноември 2022 г. - Обединявайки световете на скулптурата и на най-голямото съвременно удобство - смартфонът, Xiaomi си сътрудничи с Даниел Аршам, за да трансформира най-новия си международен модел, Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition, в емблематичнo дизайнерско съчетание на минало, настояще и бъдеще в облика на съвременен артефакт.

За първи път артистът експериментира с прилагането на различни текстури и ествествени ерозии от скулптурите си върху смартфон, залагайки на неговата философия за „Бъдеща археология".

Олицетворявайки обект на фикционална археология и изследвайки нови гледни точки от взаимодействието с устройството, продуктът е създаден с внимание до най-малките детайли от скулптурната кутия до цялостното усещане, когато държите това Xiaomi устройство в ръцете си.

Това сътрудничество се ръководи от основните ценности на Xiaomi за иновация, дизайн и производство и е оформено от духа на времето на Даниел Аршам във визия на фикционална археология и в посока на въображаемо бъдеще на дигитална дематериализация.
Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition ще се предлага в ограничено количество от 2000 устройства в Европа. Продуктът от колаборацията ще бъде пуснат на пазара на 16 декември 2022 г. и ще бъде достъпен на highsnobiety.com като изключителен онлайн партньор за търговия на дребно, mi.com и в специалния pop-up магазин Xiaomi x Daniel Arsham Berlin от 16 до 17 декември.