Иван и Андрей готвят изгодно с качествените продукти на Kaufland
Секция: ЛЮБОПИТНО
24 Ноември 2022 23:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Иван и Андрей готвят изгодно с качествените продукти на Kaufland

/КРОСС/ Един от най-разпознаваемите тандеми у нас – шоумените Иван и Андрей, приеха предизвикателството на Kaufland България и се включиха в кулинарната поредица „Любими рецепти за вкусни вечери“. Макар да признават, че откакто са семейни рядко им се случва да готвят, в две отделни видеа, разпространени в социалните медии, те с готовност разкриха кулинарните си тайни.

Първи своята рецепта представи Андрей, който заложи на здравословна „Италианска мъжка салата с морски дарове”. За да подсигурят необходимите съставки, Иван и Андрей  разгледаха онлайн брошурата с изгодни седмични предложения, набелязаха свежи продукти и се отправиха към най-близкия Kaufland.

„Ще си призная, че откакто живея със съпругата ми, не съм изпържил и две яйца. Днес ще си направя салата само за 10 минути, от която хем да се заситя бързо, хем да не напълнея. Освен, че е здравословна, тя се приготвя изключително бързо, което я прави перфектният избор за вечеря. Това беше моята традиционен избор в продължение на много години.“ - сподели в Instagram Андрей. Той добави, че разчита на Kaufland, винаги когато става въпрос за качествените, свежи и изгодни продукти с проверено качество.

За своята „мъжка“ салата той закупи готов за консумация бейби спанак „Брей!“, към който добави кисели краставички, сладка царевица, червен боб и малко нарязан артишок. За допълнителен аромат и сладост добави няколко сушени домата, а за да си набави полезните омега 3 мастни киселини завърши с пушена сьомга и микс с морски дарове. Салатата беше завършена с вдъхновен от италианската кухня дресинг с дижонска горчица, песто, зехтин и балсамико.

Оригиналната салата на Андрей, както и предстоящата рецепта на Иван са част от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и вкусно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50 % намаления. Всички неустоими предложения на веригата тази седмица можете да откриете ТУК.