NFT Credo с нова серия oт колекцията за Наско Сираков
Секция: ЛЮБОПИТНО
25 Ноември 2022 09:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
NFT Credo с нова серия oт колекцията за Наско Сираков

/КРОСС/ NFT Credo спазиха традицията и вчера пуснаха нови изненади на единствената по рода си у нас платформа www.nftcredo.com. След като NFT серията „Graphite” от колекцията „Легенди – Наско Сираков“ бе отключена, всеки почитател на блокчейн технологиите може да притежава незаменим токен с лика на голмайстор 1 за всички времена на „Левски“ и да го съхранява в своя дигитален портфейл.

 Цифровите колекционери могат да придобият ценен фрагмент от „синята“ история, „запечатан“ в серията „Graphite”. Датата е 27 май 1992 г. Току-що капитанът Наско Сираков е вдигнал Купата на България, след катоЛевски надиграва с категоричното 5:0 Пирин (Благоевград) във финала на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик. Сираков за пореден път е водещият реализатор на „сините“, като този сезон забива 31 гола в 34 мача във всички турнири.

Нумизматите също има какво да открият на платформата NFT Credo. Вчера се пуснаха на търг нови 2 сребърни медала №17 и №18 от колекцията с лика на Наско Сираков по повод 60-годишнината му. Началната цена за всяко сребърно изделие на онлайн търга е 1000 лв., а всички средства от продажбата им ще бъдат дарени на ПФК „Левски“ като безвъзмездна помощ към клуба.

От NFT Credo предлагат още пакетна оферта за обща покупка на NFT колекция и юбилеен медал с отстъпка от -20%, за да може всеки фен да инвестира и спестява едновременно.