България участва като страна партньор на международното туристическо изложение TT WARSAW, което се проведе в Полша
Секция: Туризъм
27 Ноември 2022 09:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
България участва като страна партньор на международното туристическо изложение TT WARSAW, което се проведе в Полша

/КРОСС/ България e страна партньор на международното туристическо изложение TT WARSAW, което се проведе във Варшава, Полша, в периода 24 до 26 ноември 2022 г. с рекламен щанд на площ 321 кв. м. Бяха проведени рекламни и маркетингови активности на територията на изложението, билборд кампания, радио реклама и активности в социалните канали на борсата.

Страната ни ежегодно участва на международното туристическо изложение TT WARSAW със самостоятелен щанд на ключово място в изложбената зала при засилен интерес от страна на български браншови асоциации, регионални туристически структури и туристически фирми.

На българския щанд участваха като съизложители 15 браншови асоциации, регионални туристически структури и туристически фирми: Галакси Инвестмънт Груп ООД, Франга ООД, Онхолидейс България ЕООД, Е ТРАВЕЛС ЕООД, Севе Травел ООД, Български съюз по балнеология и СПА туризъм, Туристическа агенция СОЛВЕКС ЕООД, КРЕДО-Йоанна ЕООД, СТРОЙТРАНС 2011 ЕООД, Община Варна, Престиж Пропърти ЕООД, "ЛОТ-ТА" ООД, АЛБЕНА ТУР ЕАД, Балкан Холидейз Сървисис ЕООД и Ландис ООД.

TT Warsaw е едно от най-значимите събития на територията на Полша, свързани с туристическата индустрия. Мероприятието дава възможност за създаване на контакти с бизнес партньори, туристически организации и администрации.

Национални и регионални туристически организации от цял свят, хотели, турператори, туристически агенции, авиолинии, круизи, доставчици на хотелиерско оборудване, представители на медии и блогъри в индустрията, традиционно вземат участие на международното туристическо изложение.

Периодът, в който се провежда борсата, е съобразен с възможността за представяне на резултатите от изминалия летен сезон, презентиране на нови каталози и предложения за предстоящата година.

Страната ни е известна сред полските граждани като дестинация, предлагаща предимно почивки на море, практикуване на религиозен туризъм, но има изключителен потенциал за увеличаване броя на пътуванията от Полша и за почивки в планината, културно-познавателни обиколки, СПА и уелнес, винено-кулинарен и други специализирани форми на туризъм