Откриха мъртва изчезналата млада жена от с. Пъдарско
Секция: БЪЛГАРИЯ
27 Ноември 2022 12:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Откриха мъртва изчезналата млада жена от с. Пъдарско

/КРОСС/ Тази сутрин е открито тялото на  изчезналата преди три дни млада жена от пловдивското с. Пъдарско. По неофициална информация, най-вероятно става дума за убийство. Задържан за разпит е съпругът на жената, с когото от известно време са били разделени.

От Пловдивската полиция засега не  съобщават  подробности. 

28-годишната Фанка Ангелова, майка на две деца, бе в неизвестност от петък сутринта, когато е тръгнала за работа. Сигналът в полицията обаче е подаден на другия ден, 26 ноември, след като близките и безуспешно опитвали да се свържат с нея по телефона до късно през нощта в петък. 

Роднините и първи са започнали издирването на жената по обичайния и маршрут, където открили превозното средство, с което се движела. До него са намерени личните и вещи, а дамската и чанта била захвърлена в близкия до пътя водоем. 

Това е втори подобен инцидент за последните десет дни в този район след изчезването на  детето на сирийски бежанци, настанени  в близкото до Раковски с. Болярино. Тогава случаят приключи с щастлива развръзка, понеже малката Рейсян бе открита жива и здрава още същата нощ край селото.