Николай Малинов за Руската ТВ: Ще съберем над 1 милион подписа в Европа за снемане на санкциите срещу Русия
Секция: Интервюта
28 Ноември 2022 13:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Николай Малинов за Руската ТВ: Ще съберем над 1 милион подписа в Европа за снемане на санкциите срещу Русия

/КРОСС/ Ние русофилите имаме много ясна стратегия. Много ясно е, че истината, честта и достойнството са на наша страна. И за умните хора е ясно, че бойната военна мощ също е на страната на Русия. Ние сме ядрото на бъдеща организация, даже вече определихме първата си инициатива. Една от първите ще бъде инициатива за събирането на 1 милион подписа в Европа за снемане на санкциите срещу Русия, за да се проведе референдум. И втората инициатива е да се проведе такава игра, ако щете, шоу - Русофоб на годината. Това каза в "Большая игра" по 1-ви канал на Руската ТВ Николай Малинов, председател на НД " Русофили" и председател на ППРВО в Република България.

Първите две инициативи ще доведат до официалното учредяване на нашата организация в Източна Европа през първото тримесечие на следващата година, допълни той.

Прекарахме 30 години в обяснения колко добри са либералните ценности. Виждаме, че в Русия 80 процента от хората подкрепят своята власт. И разбира се, когато си начело на такава огромна държава и правиш баланс между патриотичното ядро и тази либерална маса, която трябва да бъде превъзпитана, защото ние сме православни славяни, не унищожаваме враговете си като Волинското клане. Затова, за да се осигури такава огромна подкрепа за държавата, се отчита, че в крайна сметка това са хората, нашата единствена ценност.

Миналия път казахме, че в Америка има ценностен разрив, там хората винаги се убиват един друг и умират за ценности. Но като цяло успяваме да запазим това ценностно ядро, това което прави Русия антипод на тази сатанинска сила, която ни предлагат англосаксонците, коментира още Никола Малинов.

Води се много мощна информационна война, която разтърсва целия свят. Те държат 90 процента от информационния поток. И виждаме, че чрез този информационен поток, те правят глобална промяна.

Очевидно е, че военнопромишленият комплекс или т.нар. дълбока държава се нуждае от този глобален размах, защото се опитва да взриви Балканите, Иран, всички части на света.

То трябва да разберем основното, което обсъждаме тук. Войната се води от времето на Картаген и Рим в два стадия - първият е война на изтощение, а вторият - война на унищожение. Мисля, че за всички е ясно, че първата война се печели от Русия, коментира още Николай Малинов.