NFT Credo пусна серията „Gold” от колекцията за Наско Сираков
Секция: ЛЮБОПИТНО
28 Ноември 2022 15:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
NFT Credo пусна серията „Gold” от колекцията за Наско Сираков

/КРОСС/ Единствената по рода си у нас платформа NFT Credo пусна на блокчейн пазара серията „Gold” от колекция Легенди – Наско Сираков. Незаменимите токени вече са налични на https://nftcredo.com/nft/sets/gold и всеки може да ги съхранява в своя дигитален портфейл срещу само 100 лв. за бройка.

NFT „Gold” съдържа кадър от победата на „Левски” с 3:0 като гост на Славия през пролетта на 1993 г. Сираков се е завърнал от френския Ланс и помага на тима, изграден единствено от българи, да спечели поредната си титла на България. Вълка е неудържим – бележи 9 гола в 12 мача и е с голяма заслуга любимият отбор да се качи за 18-ти път на върха в „А“ група.

Отново на сайта на NFT Credo от днес, почитателите на нумизматиката могат да наддават в търг за 2 нови сребърни медала (№19 и №20) по повод 60-годишнината на Наско Сираков. Началната цена за всяко сребърно изделие на онлайн търга е 1000 лв., като всички средства от продажбата им ще бъдат дарени на ПФК „Левски“ като безвъзмездна помощ към клуба.

От NFT Credo предлагат и оферта за обща покупка на NFT колекция и юбилеен медал. Пакетното предложение включва отстъпка от 20% и е достъпно за всеки на https://nftcredo.com/offers.