Иван приготвя „мъжки“ палачинки с изгодни продукти от Kaufland
Секция: ЛЮБОПИТНО
28 Ноември 2022 15:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Иван приготвя „мъжки“ палачинки с изгодни продукти от Kaufland

/КРОСС/  Любимият на всички български тандем Иван и Андрей смело продължава напред в предизвикателството на Kaufland България. След като Андрей представи своята диетична рецепта за работещи мъже „Италианска мъжка салата с морски дарове“, е ред и на другата половина от дуото да представи свое любимо ястие. Иван споделя за всичко необходимо и за начина на приготвяне на любимите си „Български мъжки палачинки“, които успяват да нахранят 6-членното му семейство.

„Когато става въпрос за приготвяне на храна за цялото семейство, за мен приоритет са продуктите, с които готвя, да са от най-високо качество. Затова и разчитам винаги на Kaufland – там всеки път намирам всичко необходимо без да се притеснявам.“ – споделя Иван.

За „мъжките“ си палачинки той използва яйцата от собствената марка на Kaufland „Брей!“, които смеси с бяло брашно, прясно мляко, захар и малко сол. За солената плънка на любимите си палачинки Иван добави настърган кашкавал и нарязан колбас, а за сладката заложи на класическия течен шоколад и домашно сладко от малини „Брей!“.

Специалните палачинки на Иван, както и диетичната салата на Андрей са част от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и вкусно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50% намаления. Всички неустоими предложения на веригата тази седмица можете да откриете ТУК.