Предстоящи събития в страната на 29 ноември 2022 г.
Секция: Предстоящи събития
29 Ноември 2022 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 29 ноември 2022 г.

/КРОСС/  ***

София.

От 11.00 часа в сградата на КНСБ ще бъде представено изследването "Икономически принос на музикалната индустрия за периода 2008-2020 г."

***

София.

От 10.00 часа в Аудиторията на СБАЛАГ "Майчин дом" ще се проведе тържествено връчване на дипломите на членовете на академичната общност, получили научни звания "доцент" и "професор", както и годишните награди на Медицински факултет за значителни приноси в научноизследователската и преподавателска дейност за 2021 г.

От 15.00 часа е предвидено засаждане на дръвчета в Докторската градина.

***

София.

От 17.00 часа в Квадрат 500 ще бъде открит интерактивна изложба "Виртуални тела".

***

София.

В Гранд Хотел Милениум, зала Шекспир ще се проведе международен форум "История и бъдеще - недвижимо културно наследство и енергийна ефективност".

***

Бургас.

От 9.00 часа в Културния дом на НХК ще се проведе редовно заседание на Общинския съвет в Бургас.

***

Бургас.

От 09.00 до 13.00 часа в сградата на Медицински корпус, зала 121 в Университет "Проф. д-р Асен Златаров" ще се проведе акция по кръводаряване, организирана от БМЧК-Бургас.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Културен дом НХК ще започне спектакълът на Танцова формация "Петлите ""Помниш ли..."

***

Благоевград.

От 12.00 часа в зала "22 септември" кметът на Благоевград Илко Стоянов ще даде пресконференция по актуални теми, свързани с Благоевград.

***

Велико Търново.

От 12:00 часа в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" президентът Румен Радев ще обяви началото на 20-ото юбилейно издание на благотворителната инициатива "Българската Коледа", която се провежда под патронажа на държавния глава и е в подкрепа на деца, нуждаещи се от диагностика, лечение и рехабилитация.

***

Видин.

От 11.00 часа в заседателната зала на Областен информационен център-Видин ще се проведе заключителна пресконференция по международния проект "По течението на река Дунав", информира пресцентърът на общината.

***

Казанлък.

За втора поредна година ще се проведе благотворителна инициатива "Помощник на Дядо Коледа".

***

Кюстендил.

От 11.00 часа в залата на Килийното училище ще се състои заключителна пресконференция по проект "Основно обновяване на незастроени със сгради площи в УПИ VIII, кв.176 по плана на гр. Кюстендил, финансиран по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020, процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP001-1.030 "Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014 - 2020 - Кюстендил", част от процедура BG16RFOP001-1.039"

***

Пловдив.

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройствотоЗахари Христов и председателят на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Иво Иванов ще посетят Пловдив утре - 29 ноември. Те ще направят проверка на републиканската пътна мрежа в областта във връзка с обезпечаване безопасността на движението през предстоящия зимен сезон.

***

Пловдив.

От 13:00 ч. в Дома на културата "Борис Христов" в залата на ет. 2 ще се проведе кръгла маса "Зеленината в градовете - здраве щастие и красота", организирана от Асоциацията на производителите на декоративни растения в България (АПДРБ) и Община Пловдив.

***

Шумен.

От 10.00 часа в зала 203 на общината кметът и заместник-кметовете ще отчетат третата година от мандата си.

***

Шумен.

От 15.00 часа в зала 203 на община Шумен ще се проведе заседание на ПК МДС.