Твоята Коледа - уютна, топла и празнична в Сердика Център
Секция: ЛЮБОПИТНО
29 Ноември 2022 16:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Твоята Коледа - уютна, топла и празнична в Сердика Център

/КРОСС/ Тази събота от 12:00 часа те каним заедно да открием празничния сезон в Сердика Център. Коледните светлини ще бъдат запалени под съпровода на детския хор на Българското Национално Радио, който ще те пренесе на едно вълшебно място с изпълнението си на едни от най-любимите и вечни коледни песни. Веднага след това тръгва и музикалният коледен парад, начело с веселите джуджета, еленът Рудолф, Ледените Крал и Кралица и ще зарадва всички посетители с малки подаръци.

Заповядай с хлапетата на детски уикенд работилници и разбира се – незабравима среща с Дядо Коледа край елхата, където можеш да се снимаш напълно безплатно и отнесеш вкъщи мил спомен.

А защото празниците крият в себе си една по-специална магия и това е време, в което се случват чудеса, от търговския център създадоха и коледни елхички на желанията, на които можеш да поставиш най-съкровеното си желание. Ще ги откриеш на ниво 0, пред магазин Douglas.  Аромат на курабийки и ябълков пай пък ще се носят около красивите коледни кътове, където ще можеш да надзърнеш в къщата на Дядо Коледа или да се позабавляваш с интерактивните коледни мечета.

А за твоето по-лесно и приятно коледно пазаруване от Сердика Център ще опаковат подаръците, които си закупил напълно безплатно, любезните им портиери ще ти отворят вратата, а коледните им помощници ще ти помогнат с покупките, ще те упътят при нужда или ще те информират за програмата. А ако още не си решил как да зарадваш любимия човек, новият подаръчен ваучер на Сердика Център е винаги в целта и едно добро решение – той сбъдва желания в един от 130 магазина и важи цяла една година.

Твоята Коледа те очаква в Сердика Център, всеки ден между 03 и 23 декември.

Пълната програма виж на сайта на Сердика Център или следи събитието във Facebook.