Джерард Бътлър отново е герой-спасител в нов екшън
Секция: Шоубизнес
02 Декември 2022 19:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джерард Бътлър отново е герой-спасител в нов екшън

/КРОСС/ Lionsgate Entertainment е продуцентско студио, стоящо зад много известни франчайзи като „Рамбо", „Игрите на глада" и „Джон Уик". Те имат пръст и във франчайза, част от който са "Код: Олимп" и „Код: Лондон" с Джерард Бътлър в ролята на агент от тайните служби, който в продължение на три филма защитава президента в множество сценарии. Но следващият им голям екшън филм с участието на шотландския актьор получава приближаване на датата на премиерата. Според „Deadline" Lionsgate премества новия филм на Джерард Бътлър "Plane" от 27 януари на 13 януари, съобщи БГНЕС.

Филмът е екшън трилър, разказващ за пилота Броуди Торънс (Бътлър), който катастрофира, за да избегне гръмотевична буря, и се озовава на опасен и разкъсван от война остров. Според сюжета Бътлър се опитва да спаси група от пътниците си от армия войници, само с помощта на осъден убиец.

Заедно с Джерард Бътлър в „Plane" е бившият възпитаник на Marvel Cinematic Universe от сериала на Netflix „Luke Cage", Майк Колтър. Колтър е участвал в някои от най-значимите проекти през последните две десетилетия, включително телевизионни сериали като ER, „Blue Bloods" и множество версии на „Закон и ред", както и в високобюджетни филми като „Агент Солт" и „Мъже в черно 3". Ролята му на Люк Кейдж в собствения му спиноф сериал „Jessica Jones" и" The Defenders" на MCU обаче го извеждат на преден план в индустрията и му осигуряват още значими роли.