Kaufland е първият ритейлър с брошура във Viber
Секция: ЛЮБОПИТНО
06 Декември 2022 10:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Kaufland е първият ритейлър с брошура във Viber

/КРОСС/ От тази седмица най-голямата ритейл верига в България има свой канал в мобилното приложение Viber. Благодарение на него клиентите на Kaufland ще могат да получават и разглеждат актуалната седмична брошура през своя телефон. От канала на веригата те ще се информират както за текущите промоции, така и за редица допълнителни оферти.

Присъствието на веригата във Viber я прави пионер сред ритейлърите у нас и е още една стъпка към засилването на процеса по дигитализация. Нещо повече - дигиталното разпространение на брошурата е в пълно съответствие с политиките за устойчиво развитие, които Kaufland следва

94 % от смартфон потребителите у нас имат Viber, което го прави водещо приложение за разговори в страната. По данни на компанията, през изминалата година българите са изпращали през него повече от 400 съобщения в секунда и са провели общо 50 милиона часа разговори. Непрекъснато се увеличава и броят на компаниите, които общуват със своите потребители през своите Viber канали, чат-ботове и бизнес съобщения.

Клиентите на най-голямата търговска верига в България вече могат да се абонират за актуални новини и промоции в канала на Kaufland във Viber като последват следния линк:  https://vb.me/153930. От компанията планират скоро да го надградят с чат-бот, както и с други практични функционалности.