Toyota работи по следващото поколение C-HR
Секция: Автомобили
06 Декември 2022 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Toyota работи по следващото поколение C-HR

/КРОСС/ 8 години след премиерата на Toyota C-HR concept и 6 след въвеждането на пазара на превърналият се в емблема за марката модел, компанията повдигна наметалото за това, което можем да очакваме като наследник на C-HR.

За момента под формата на концептуална разработка, Toyota C-HR prologue демонстрира евентуалната посока на развитие, както по отношение на дизайна, така и на технологиите, при следващо поколение на модела.

Подобно на оригиналната версия на Toyota C-HR, и версията C-HR prologue е дело на европейското дизайн подразделение на марката ED² във Франция. "Мисията ни беше да работим, толкова сериозно, колкото никога не сме", коментира Ланс Скот, дизайн директор на ED2. "Наистина с нетърпение очакваме да предложим нашата нова Toyota C-HR".

С познатото провокативно изпълнение на екстериорния си дизайн, този път в трицветен контраст, Toyota C-HR prologue демонстрира наистина интересно, особено това на интегрираните инструментален панел и централен екран, изпълнение на интериора.

Без да навлизат в подробности, от Toyota споделят, че новият C-HR ще бъде наличен както в хибридна, така и в зареждаема (PHEV) хибридна версия.