NFT Credo продължава подкрепата си към ПФК „Левски“
Секция: ЛЮБОПИТНО
07 Декември 2022 09:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
NFT Credo продължава подкрепата си към ПФК „Левски“

/КРОСС/ NFT Credo продължава подкрепата си към ПФК „Левски“. Единствената по рода си платформа у нас https://nftcredo.com/ генерира приходи, които отиват директно в касата на „сините“ под формата на безвъзмездно дарение. Проектът на Palms Bet за физически артикули и блокчейн продукти вече дебютира с колекция, посветена на 60-годишнината на Наско Сираков. 

NFT колекциите с Наско Сираков от серията „Легенди“ представят фрагменти от спортната му кариера. Безброй незабравими мигове, множество покорени върхове, стотици отбелязани голове, десетки трофеи, редица ненадминати и до днес рекорди и една колекция от 600 дигитални токена, съхранила всичко това в себе си. През последния месец NFT Credo пусна в продажба колекциите „Black“, „Blue“, „Graphite“, „Green“, а от днес и „Azure“ е достъпна за всички потребители.

Специално за нумизматите у нас NFT Credo изсече 60 юбилейни медала с лика на Наско Сираков от серията „Легенди“. Вече 3-ма щастливци се сдобиха със сребърните изделия, като и през тази седмица ще бъдат пуснати на търг още 4 екземпляра от поредицата. Всеки колекционер може да наддава за медал от колекцията на Наско Сираков на https://nftcredo.com/auctions/nasko-sirakov , като стартовата цена на търга е 1000 лв. за брой.

NFT означава non-fungible tokens или незаменими токени. По своята същност това е сертифициран дигитален предмет, който само вие притежавате. Именно затова NFT е незаменим актив - всеки токен е единствен по рода си и има собствена стойност. Той притежава собствен сериен номер, а неговата уникалност може да бъде проверена лесно в достъпна за всички мрежа – блокчейн. Точно това го различава от криптовалутите, които са заменими и могат да се обменят с други виртуални валути или различни финансови активи (по подобие на традиционните хартиени пари).

В момента може да се закупи пакет от NFT колекциите и медал от чисто сребро на промо цени с отстъпка от 20%.