Subaru показа новата Impreza
Секция: Автомобили
08 Декември 2022 12:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Subaru показа новата Impreza

/КРОСС/ Subaru използва международното изложение в Лос Анджелис, за да представи пред света новото поколение- моделна година 2024, на емблемата си Impreza.

Шестата генерация на Impreza дебютира с изцяло нов дизайн на екстериора и интериора си, като от Subaru обещават, че моделът ще предложи ново измерение по отношение на безопасността, свързаността и оборудването.

В оборудването на Impreza 2024 ще могат да бъдат открити 11.6-инчов вертикален SUBARU STARLINK централен дисплей, подобрена и вече стандартна система EyeSight за асистиране на управлението, възможност за безжично интегриране на мобилен телефон чрез Apple CarPlay и wireless Android Auto, стандартна система за задвижване на четирите колела Subaru Symmetrical All-Wheel Drive,

Новата Impreza ще се предлага от Subaru в три основни нива на изпълнение, като Base и Sport ще бъдат изпълнени с двулитров, четилицилиндров боксеров двигател със 152 конски сили.

Новото за Impreza ниво на оборудване RS ще бъде екипирано с 2.5-литров боксеров двигател със 182 конски сили, а бъдещите му собственици ще могат да разчитат на ексклузивни екстериорни и интериорни апликации, 18-цолови алуминиеви джанти, аеродинамичен пакет и други.