Радомир Чолаков: От първия ден на парламента ПП не искаха да има кабинет
Секция: ПОЛИТИКА
08 Декември 2022 14:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Радомир Чолаков: От първия ден на парламента ПП не искаха да има кабинет

/КРОСС/ "Цялата истерия, която предизвикаха ПП и ДБ около измененията в Изборния кодекс беше претекст. От първия ден на парламента ПП не искаха да има кабинет, защото не можаха да преживеят, че хората започнаха да свалят доверието си от тях. С измененията в Изборния кодекс се казва, че разписките ще се броят, защото всички го искаха през цялото време. И самият ЦИК го иска, данните от тях ще бъдат водещи, а не протоколите от машина". Това заяви пред Нова тв Радомир Чолаков от ГЕРБ - СДС. И допълни, че съображението за броенето на разписки е чисто административно.

За ДБ и БСП очевидно е по-важно политическото противопоставяне на партийно ниво, отколкото грижа за съдбата на държавата. Политическото его е чудовищно, отбеляза той.

"За съжаление нашата страна от 2 години насам е заложник на егото на няколко души, които изговориха твърде много тежки думи, прокараха ровове и червени линии, от които сега не могат да отстъпят. Сигурен съм, че всички съжаляват за тези червиви приказки, които не могат да се върнат. Паднаха в капана на думите, които изговориха", подчерта Чолаков.

По думите му ГЕРБ смята, че агонията около Изборния кодекс трябва да спре, защото вече е приет.