Kaufland България открива иновативна бизнес академия в партньорство с УНСС
Секция: БЪЛГАРИЯ
08 Декември 2022 14:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Kaufland България открива иновативна бизнес академия в партньорство с УНСС

/КРОСС/ Лидерът в ритейла Kaufland България стартира иновативен проект, насочен към всички студенти, които искат да имат успешна кариера в бизнеса. Първата по рода си практически ориентирана бизнес академия за студенти ще се реализира от ритейлъра в партньорство с УНСС и е шанс за кариерен старт на всеки, който иска да развие своите първи професионални умения и да се учи от доказани професионалисти в сектора на бързооборотните стоки.

В рамките на 3 месеца, от 13.02 до 20.05.2023 г., участниците в Академията ще имат възможността да се запознаят с различни специалисти от ритейл бизнеса, както и да приложат наученото по време на платен стаж в избран от тях отдел в Централния офис на Kaufland България. Съдържанието на обучението е разпределено в 6 тематични модула с общо 15 презентации по актуални за пазара теми, включително изграждане на идентичност и бранд, позициониране на супербранд, иновации и инвестиции, планиране на успеха и изграждане на силен екип.

На финала на Академията, участниците ще могат да приложат усвоените знания, като разработят решения на реални бизнес казуси. Най-любознателните ще имат възможност да се включат и в допълнителни soft skills обучения.

Всички студенти на Академията, които са посетили поне 80% от задължителните 15 академични часа, участвали са в бизнес казусите и са провели успешно стажа си в Kaufland България, ще получат на края на Академията стипендия в размер на 1800 лв.

Кандидатстването е отворено до 16.01.2023 г. и се реализира чрез попълване на онлайн формуляр и изпращане на актуална автобиография. Всички избрани кандидати ще бъдат поканени на интервю в Kaufland Централен офис.