Българският младежки Червен кръст - София: Младежки форум „Дерзай смело!” 2022
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Декември 2022 14:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Българският младежки Червен кръст - София: Младежки форум „Дерзай смело!” 2022

/КРОСС/ На 11.12.2022 г. /неделя/ от 09:30 до 18:00 часа в зала „Аула 3“ на ректората на Национална спортна академия „Васил Левски“, Българският младежки Червен кръст - София, организира Младежки форум “Дерзай смело!”. Събитието е е част от Националната кампания на БМЧК “Doing good together” и е посветено на  Международния ден на доброволеца и на Европейската година на младежта.

Знакови за организациите лица ще обсъждат с младежите темите: „Здравословен начин на живот и психично здраве“, „Екология и опазване на околната среда“, „Ролята на доброволчеството днес и занапред“,  „Млади и активни – бъдещето е пред Вас”.

Участници в събитието са: Министерството на младежта и спорта (ММС), Столичната община (СО), Националната спортна академия „Васил Левски“, Националното представителство на студентските съвети (НПСС), Националният младежки форум (НМФ), Националната асоциация на доброволците в Република България (НАДРБ), Националната мрежа за деца (НМД), Софийският ученически съвет (СУС), Junior Achievement Alumni Bulgaria, Eвропейският корпус за солидарност (ЕКС/ЦРЧР), Уницеф България и TimeHeroes.