Николай Габровски: Надявам да има малко разум и да се реализира този проект
Секция: ПОЛИТИКА
10 Декември 2022 08:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Николай Габровски: Надявам да има малко разум и да се реализира този проект

/КРОСС/ В предаването „Панорама" по БНТ проф. Николай Габровски, каза че понякога и той се пита защо се е съгласил да е кандидат за премиер. „Истината е, че България в момента е в беда. Проблемите са се натрупали. Ние днес сме в навечерието на едни нови избори, които ще доведат най-вероятно до същото, което наблюдаваме сега. Мисля, че това е много сериозен проблем и той трябва по някакъв начин да бъде преодолян. Когато се случи някаква беда, има хора, които стоят отстрани и гледат, има хора, които отиват и помагат. В този случай реших да изляза от зоната си на личен комфорт и да се опитам да променя тези събития".

Аз съм доволен от консултациите, които проведохме, заяви Габровски. „Партиите дойдоха на среща. Моята задача беше да направя един акт на гражданска инициатива, която да покаже, че има хора, които се вълнуват от това, което се случва и най-важното хора, които са готови да направят една крачка за решаване на проблемите, а не само да коментират колко зле е положението."

Със сигурност ще вкарам кабинет, аз се надявам, когато се видят лицата в този кабинет, когато се види истинската воля да се случи нещо по-добро, се надявам да има малко разум и да се реализира този проект, заяви Габровски. „Екипът е почти напълно готов, всеки един от тях е професионалист"