NFT Credo със специална Коледна оферта
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Декември 2022 16:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 NFT Credo със специална Коледна оферта

/КРОСС/ Единствената по рода си у нас платформа за спортни NFT колекции и онлайн аукциони NFT Credo представя специална Коледна оферта, където всеки продаден артикул носи приходи в касата на ПФК „Левски“.

Празничното предложение е отстъпка от 20% при закупуване едновременно на юбилеен медал, посветен на 60-та годишнина на Наско Сираков и NFT колекция, съдържаща някоя от сериите с ключови моменти от богатата кариера на голмайстор №1 на „Левски“. Вижте повече за отделните предложения на: https://nftcredo.com/offers .

Юбилейните медали с лика на „синята“ легенда са емитирани от Монетния двор на Българската народна банка. Сребърните изделия са изработени по повод 60-годишнината на мажоритарния собственик на ПФК „Левски“, като първите 10 от лимитирания тираж му бяха предоставени за лично ползване. Останалите 50 са в продажба, като някои от тях вече имат нови собственици. NFT колекцията съдържа по 1 незаменим токен от всяка създадена серия, съответно „Аmber“, „Aquamarine“, „Azure“, „Black“, „Blue“, „Gold“, „Graphite“, „Green“, „Ivory“ и „Purple“.