Yettel предлага 300 лв. отстъпка за iPhone 11 64GB в онлайн магазина си
Секция: Технологии
13 Декември 2022 12:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага 300 лв. отстъпка за iPhone 11 64GB в онлайн магазина си

/КРОСС/ През празничния декември Yettel предлага iPhone 11 64GB с 300 лв. отстъпка ексклузивно в своя онлайн магазин. До края на месеца потребителите могат да грабнат апарата за 779,99 лв. в брой вместо за 1079,99 лв. в комбинация с план Тотал Макс 31.99 и договор за 2 години или на изплащане за 32,99 лв. на месец за 24 месеца. Изгодната оферта прави модела един от най-достъпните смартфони на Apple в момента и го превръща в страхотен избор за коледен или новогодишен подарък.

iPhone 11 улавя повече с двойна ултра широкоъгълна и широкоъгълна камери. С него любителите на селфитата могат да се забавляват още повече с функцията за забавено селфи „Слофи“, която прави и най-обикновените снимки впечатляващи със 120 кадъра в секунда. Благодарение на 12MP TrueDepth камера  само с едно хоризонтално завъртане камерата автоматично намалява мащаба, за да побере още повече от селфито. Моделът заснема с красива острота 4K видео при 60 кадъра в секунда с всичките си камери, а ултра широкоъгълната камера улавя четири пъти повече от сцената.  

Смартфонът работи с актуалния процесор от трето поколение А13 Bionic чип, който    работи с последната версия на операционната система iOS. Моделът се отличава със своя Liquid Retina HD реалистичен екран с технологията True Tone, която регулира баланса на бялото, за да съответства на цветовата температура на светлината в реалната среда. iPhone 11 разполага със сигурното лицево разпознаване Face ID, което позволява незабавно отключване само с един поглед, а функцията Haptic Touch прави по-бързо всички важни неща с контекстуални менюта и преки пътища.

Характерно за Apple, хардуерът и софтуерът работят заедно, за да извлекат максимума от батерията, която издържа един ден активна работа с устройството. Моделът разполага със софтуер и множество хардуерни функции, актуални до днес, и е отлично решение за феновете на Apple, които искат да се сдобият с по-изгодно устройство.

Повече информация за онлайн предложението от Yettel можете да откриете тук.

A за всички, които към новия си апарат искат да добавят и нов аксесоар, сега могат да го направят с 15% отстъпка. Намалението е валидно до 9 януари при пазаруване в онлайн магазина на оператора с промокод XMAS.  С него потребителите могат да вземат с 15% по-евтино всеки аксесоар от богатата онлайн гама на оператора – последни поколения слушалки и тонколони, външни батерии и зарядни устройства, протектори, преходни кабели, стойки за автомобили, магнитни стойки, флаш памет и още много други. Целия списък с аксесоари можете да видите тук.

Специално за почитателите на онлайн пазаруването всеки месец операторът предлага различна ексклузивна оферта в своя онлайн магазин. Там потребителите могат да открият богат каталог от продукти и услуги, да се възползват от отстъпки и разнообразни промоции и да пазаруват с безплатна доставка на територията на цялата страна.