Yettel събужда празничния дух с вълшебна коледна гора с награди в София и Пловдив
Секция: Технологии
14 Декември 2022 16:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel събужда празничния дух с вълшебна коледна гора с награди в София и Пловдив

/КРОСС/  Точно навреме за разпалване на предпразничната треска Yettel кани малки и големи в своята вълшебна коледна гора. Награди, любими популярни лица, споделени пожелания и заразно добро настроение очакват всички, които посетят интерактивната инсталация на телекома. „Вълшебната коледна гора на Yettel“ ще „израсте“ на 5 локации в София и Пловдив, където всеки ще може да получи подарък, като сподели какви добрини обещава да направи за любимите си хора, за да направи Коледа вълшебна.

Всички, които искат да се потопят в коледния дух, трябва да посетят декоративната горичка и да отговорят на въпроса: „Как ще направиш тази Коледа вълшебна?“ Те ще могат да изберат най-близкия до тях отговор от таблет с падащо меню, а отговорите на всички участници ще се визуализират на екран в голямо коледно дръвче. Дали ще направим тази Коледа вълшебна като изненадаме приятелите си, като правим повече добри дела или сбъднем нечия мечта, или може би като се обадим на баба и дядо или просто бъдем със семейството си? Всеки, споделил коледното си обещание, ще получи подарък опаковъчна хартия и ще участва в томбола на място за смартфон.

Първа спирка за вълшебната коледна гора на Yettel  беше бул. „Витоша“, който в петък вечер грейна в празнични светлини и любими коледни песни, изпълнени на живо от детски хор. За да бъде коледната приказка още по-звездна, в събитието се включиха фитнес треньорът Сами Хосни и половинката му Мила Савова, както и популярната влогърка Маги Сан, която се забавлява във вълшебната гора заедно с дъщеричката си. През уикенда инсталацията влезе на топло в The Mall, където прекрасните Прея и Ивомила споделиха своите коледни обещания, снимаха се с почитатели и канеха минувачите да споделят своите, да вземат красива опаковъчна хартия и да участват в томболата за смарт телефон.

От вчера празничната инсталация се подслонява в Sofia Ring Mall, където ще остане до 15-и декември. Там освен SAMSUNG Galaxy A13 128GB Blue и много опаковъчна хартия вече се раздават и усмивки на килограм благодарение на телевизионния любимец Николаос Цитиридис. От 16-и до 19-и декември „Вълшебната коледна гора на Yettel” ще бъде част от Коледния парк на столичния пл. „Славейков“, където на работливите джуджета на Yettel ще помага блогърката Ивана Александрова, а някой ще грабне HUAWEI Nova Y70 128GB White. За финал празничната инсталация се пренася в Пловдив, където от 20-и до 23-и декември ще бъде част от Коледен Базар „Капана“. Там коледният дух ще повдига бюти влогърката Гергана, а един от всички споделили коледните си обещания ще спечели XIAOMI Redmi 10 5G 64GB Grey.

Интерактивната инсталация е част от коледната кампания на Yettel, която тази година стартира под наслов „Ти правиш Коледа вълшебна“ и с обещанието от телекома да помогне на своите клиенти да направят празника вълшебен за хората, на които държат. В този дух операторът обяви отстъпка от -50% на смартфони и смарт часовници за първите 6 месеца от лизинговите вноски при вземане на смартфон на изплащане за 24 месеца. 31 дни Коледа пък е инициативата на оператора в мобилното приложение Yettel. Там потребителите могат да открият специален празничен календар, в който за всеки ден от декември ги очаква изненада с отстъпка за смарт устройства или партньорска оферта, а всяка изненада може да бъде подарена на близък, който е част от мрежата на Yettel. Компанията е приготвила и две ексклузивни оферти в своя онлайн магазин – -300 лв. отстъпка за iPhone 11 и намаление от -15% за аксесоари. Всички, за които пък най-важен е жестът, могат да генерират напълно безплатно персонализирана електронна картичка от Yettel и да я изпратят на любим човек.