Yettel дава идея за перфектния коледен подарък с фотографския флагман HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушалки
Секция: Технологии
16 Декември 2022 16:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel дава идея за перфектния коледен подарък с фотографския флагман HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушалки

/КРОСС/ Тъкмо навреме за голямата предпразнична треска Yettel предлага най-новия фотографски флагман HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушaлки от марката. Специалната оферта включва класическият черен вариант на смартфона с 256 GB памет, както и премиум версията на модела с гръб от оранжева веган кожа, свръхиздръжливо Kunlun стъкло на дисплея и 512 GB памет. До края на декември двете разновидности идват с чудесните HUAWEI FreeBuds SE в технологичен тандем, готов да влезе директно под елхата.

HUAWEI Mate 50 Pro разполага с революционната за смартфон фотографията 50MP Ultra Aperture XMAGE камера с 10-степенна регулируема f/1.4 интелигентна бленда. Тя работи с XD Fusion Pro система за изображения и висок прием на светлина, което позволява настройване до съвършенство на детайлите на светлината и сенките, както и на студените и топли тонове. Super Night режимът улавя изображения със супер качество дори в слабо осветена среда. Перископната телефото камера поддържа диапазон на увеличение до 200 пъти, а широкоъгълната макро камера се справя и с най-миниатюрните детайли. Поддържа също макро видео заснемане и макро картина в картина (PiP) за прецизно предаване на сцени в движение. Наскоро HUAWEI Mate 50 Pro бе избран и за смартфон с най-добра камера на пазара от водещата в света фотографска лаборатория DXOMARK с отвяващ конкуренцията резултат.

Моделът прави и категорична крачка напред в естетиката и издръжливостта със симетричния дизайн Clous de Paris и с първото за компанията свръхиздръжливо Kunlun стъкло на дисплея във версията с оранжева кожа. То е прецизно разработено на базата на йонно-обогатено имплантиране и растеж на милиарди нанокристали. Така устойчивостта на счупване на 6,74" извития OLED екран със 120 Hz опресняване е повишена до 10 пъти. Смартфонът идва и с подобрена защита на корпуса и покрива сертификата IP68, а оранжевата версия издържа до 30 минути във вода на дълбочина 6 метра.

HUAWEI Mate 50 Pro работи с високопроизводителния чипсет Snapdragon 8 Gen 1 и поддържа 66W бързо зареждане на мощната си 4700 mAh батерия. Моделът стъпва на технология, която отнася производителността на следващо ниво. Технологията SuperHold разпределя интелигентно паметта, за да осигури безпроблемно справяне с много задачи едновременно. SuperRender намалява консумацията на енергия чрез междукадрово предсказване на ниво пиксел, а по време на гейминг поддържа игрите стабилни при високи кадрови честоти и предотвратява прегряване. SuperStorage премахва дублиращите се файлове и компресира рядко използваните приложения, спестявайки до 20 GB. Иновативният режим за пестене на енергия активира функцията SuperEnergy Boosting, която дава още три часа в режим на готовност или 12-минутен разговор, дори когато нивото на батерията падне до 1%.

До края на декември класическият черен вариант на HUAWEI Mate 50 Pro с 256GB  памет е намален от 1 719,99 лв. на 1 519,99 лв. брой или с 50% отстъпка на лизинговите вноски за първите 6  месеца – за 41,99лв. на месец, и по 85,59 лв. за оставащите 18 месеца с план Тотал Макс 31.99 и договор за 2 години. Цената на премиум весията на модела с гръб от оранжева веган кожа, свръхиздръжливо Kunlun стъкло на дисплея и 512 GB памет е 1919,99 лв. в брой с план Тотал Макс 31.99 и договор за 2 години или на лизинг за 95,59 лв. на месец за 24 месеца.

Двете вариации на HUAWEI Mate 50 Pro идват при новите си собственици в комплект с безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE, които са сред най-новите аудио предложения на марката. Със своите драйвери от по 10 мм предлагат кристално чист звук към своя премиум дизайн и изключително ниско тегло от по 5,1 гр. за една слушалка. Батерията позволява постоянно възпроизвеждане на музика за 6 часа, които с вградения заряд в кейса могат да достигнат до 24 часа. FreeBuds SE имат устойчивост на пръски, вода и прах и се свързват изключително лесно към моделите на HUAWEI само с доближаване до смарт телефона.