LG предлага лесни решения за повече забавление през зимата със своите високо технологични аудио решения
Секция: Технологии
19 Декември 2022 16:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG предлага лесни решения за повече забавление през зимата със своите високо технологични аудио решения

/КРОСС/ Не бихме казали, че зимата е сезон без възможности за забавление и ангажиращи активности, но определено през този период те не са навсякъде и понякога се налага сами да ги потърсим. Високо технологичния свят, в който живеем обаче ни дава много и различни начини да се оттървем от скуката и да повдигнем настроението си дори в най-обикновените моменти от ежедневието, превръщайки ги в нещо специално. Като еквивалент за висококачествен звук „LG аудио" предлага широк спектър от продукти, подходящи за всеки момент от деня – независимо дали работим, празнуваме, или се придвижваме извън дома. Благодарение на високото им качество, всеки тон завладява потребителите в нови изживявания и превръща ежедневието в непрекъснат музикален спектакъл.

Ако търсите начин да раздвижите малко деня си, LG подготви кратки съвети за това как да го направите най-лесно.

Снежно бягство в планината

Разбира се, пред камината на уютна къщичка за гости – а снегът остане приказен пейзаж зад широките прозорци. Със сигурност описахме картина, която е мечта или традиция на много хора. Независимо дали в компанията на семейство и приятели, или романтика за двама, екскурзията в планината е изключително релаксиращо, изпълнено с красота, емоции и спокойствие. Изживяването там обаче може да бъде още по-приказно и специално – с преносимия високоговорители LG XBOOM360 модел RP4BE. За разлика от конвенционалните говорители, където звукът може да се разпредели неравномерно в пространството, благодарение на патентованата технология на LG за оптимална структура на рефлектора, звукът при XBOOM360 се разпръсква по-далеч във всяка посока. Това означава, че звукът ще се чува с еднакво качество независимо колко далеч сте от източника. С качествено озвучена хижа, всяка почивка ще качи забавленията на следващо ниво. 

Парти вкъщи

Зимата не означава край на купоните. Но дава възможност те да се пренесат у дома, в уютна и позната обстановка, където се съобразявате само с личните си предпочитания. Решението за DJ на купона също е лесно – за завладяващо аудио изживяване, саундбар решенията на LG се свързват лесно и удобно с LG смарт телевизора на потребителя. Те са проектирани да подобряват безпроблемно характеристиките на телевизорите LG и да се съчетават перфектно с тях. Иновативната AI технология дава възможност на саундбара да анализира любимото съдържание на потребителя и да предостави по-чист и по-добър звук. Всички обичат хубавата музика и тя е основа за доброто настроение на партито. Затова, благодарение на саундбар системата на LG, домашният купон ще достигне нови нива, а домакинът ще бъде провъзгласен за истински DJ. 

Разходка в града

Не си мислете, че за доброто настроение е необходимо всеки ден да планирате различни активности у дома или навън. LG аудио предлага решение за всеки момент от ежедневието и може да повдигне настроението на потребителите дори при разходка в града – по работа, по време на пазара за коледни подаръци, или за малко релакс след напрегнат ден. През студените месеци всички се обличаме малко повече и най-удобни в това време без съмнение са безжичните слушалки. LG TONE Free осигуряват ясен и обемен звук без значение къде сте. Благодарение на качественото възпроизвеждане, потребителите могат да се потопят изцяло в това, което слушат  и дори да забравят, че носят слушалки. Функцията му за безопасност е изключително полезна – само с едно докосване до слушалките потребителят може да чува всички звуци наоколо. Този режим е полезен за бърз разговор, прослушване на съобщение в обществения транспорт или пресичане на улица. Той представлява по-удобен и безопасен начин за слушане на музика, който ще разнообрази дори рутина като разходката навън.