Страхотните смарт часовници HUAWEI Watch GT 3 и GT 3 Pro носят 30% отстъпка за нови безжични слушалки от Yettel
Секция: Технологии
23 Декември 2022 13:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Страхотните смарт часовници HUAWEI Watch GT 3 и GT 3 Pro носят 30% отстъпка за нови безжични слушалки от Yettel

/КРОСС/ До края на празничния декември при покупка на смарт часовници HUAWEI Watch GT 3 и HUAWEI Watch GT 3 Pro Yettel предлага 30% отстъпка за безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE. В навечерието на голямото раздаване на подаръци операторът дава шанс на потребителите да се сдобият със страхотно смарт дуо на преференциални цени, с което да зарадват себе си или любим човек. До края на месеца страхотните разновидности на HUAWEI Watch GT 3 и HUAWEI Watch GT 3 Pro могат да бъдат закупени в брой или на лизинг Всеки, който го направи, ще може да се възползва и от -30% от цената на чудесните HUAWEI FreeBuds SE и да ги грабне за 69,99 лв. вместо за 99,99 лв. А до края на декември моделите от серията Watch GT 3 Pro могат да бъдат взети на лизинг с 50% отстъпка за първите 6 месеца с договор за допълнителен лизинг за 2 години.

Различните модификации на моделите HUAWEI Watch GT 3 предлагат богат избор за всеки вкус с различен набор от каишки и дизайни. Дамският 42mm модел с каишка Elegant Edition Leather е истински шедьовър с 3D извитото стъкло на екрана, което му придава нежно сияние, напомнящо отражение във вода. Часовникът разполага огромно разнообразие от циферблати, с които всеки потребител може да го персонализира на своята китка. Батерията на умния часовник издържа до 7 дни и разполага с изобилие от функции, включващи мониторинг на сърдечния ритъм, SpO2, мониторинг на съня HUAWEI TruSleep 2.0 и стреса, както и специален раздел са женско здраве. Цената на часовника в момента е 389,99 лв. в брой, а в сайта на Yettel може да бъде намерена и изящната версия HUAWEI WATCH GT 3 42mm Elegant Edition Milanese Strap за 419,99 лв. в брой.

От своя страна мъжките версии на HUAWEI Watch GT 3 като 46mm Elite Edition идват с изработка от здрава, но лека неръждаема стомана, а задната част е от композитен материал с полимерни влакна, подсилващ здравината. Смарт часовникът разполага с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици. Подобно на дамските версии, часовникът позволява свързване със смартфон чрез Bluetooth и така носещият го се наслаждава на удобството да преглежда историята на обажданията, да приема или отхвърля повиквания от часовника и дори да говори директно от него. Сред предимствата му е по-и по-големият AMOLED екран и батерията, позволяваща използване до 14 дни с едно зареждане. Тази модификация на часовника се предлага за 449,99лв. в брой. Версията с по-спортен дизайн HUAWEI WATCH GT 3 46mm Active Edition се предлага от Yettel за 369,99лв. в брой.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro тази година беше обявен за най-добрия смарт часовник от Експертната асоциация за образ и звук (EISA). Според специалистите, моделът е „най-усъвършенстваният смарт часовник на HUAWEI досега“.

Дамските модификации като HUAWEI WATCH GT 3 Pro 43mm Ceramic Case with Ceramic Strap имат класически, но същевременно луксозен дизайн с керамичен корпус и стъкло от сапфирен кристал. Той е претърпял обработка на екстремно висока температура от 1500°C и е завършен с диамантено прахово полиране за постигане на чисто бяла и безупречна текстура – ​​очарователна за очите, но също така дишащ и удобен дизайн за китката. Сред водещите му характеристики са кристално ясният AMOLED дисплей и усъвършенстваната операционна система.  Технологията за наблюдение на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen 5.0+ разполага с осем фотоелектрични сензора в пръстеновидна форма, за да улавя по-добре всеки сигнал, изцяло нов алгоритъм филтрира смущенията за щателно наблюдение на сърдечната честота. Следи пулса 24/7 с предупреждения в реално време,  когато сърдечната честота се отклони от нормалния си диапазон. Часовниците от серията поддържат и ЕКГ сензор и приложение,  което помага за следенето на здравните показатели. Моделите от серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro се предлагат с IP68 и 5 ATM оценки за водоустойчивост и поддържат гмуркания на дълбочина до 30 метра. Цената на тази 43 мм версията е 839,99лв. в брой.

Мъжката версия на модела, представена от модификацията HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm Titanium Case with Titanium Strap, идва с титаниев корпус и така среща спортното всекидневие с деловите задачи. Часовникът разполага с  нанокристален керамичен заден капак, за да направи допира до кожата още по-комфортен. Поддържа  над 100 различни тренировъчни режима, а по-големият стилен корпус на часовника идва и с по-голям 1,43“, сензорен AMOLED екран и батерия, която може да издържи цели 14 дни с едно зареждане. Цената на тази модификация е 759,99 лв. в брой в търговската мрежа и онлайн магазина на Yettel. Господата могат да избират и от по-спортния вариант HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm Titanium Case with Black Fluoroelastomer Strap за 649,99 лв. в брой.

За да се възползват от промо офертата при пазаруване в онлайн магазина на Yettel, потребителите трябва да сложат в кошницата си избрания смарт часовник HUAWEI Watch GT3 или GT3 Pro и да добавят промокод BUDS, който автоматично ще сложи и безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE с намалената им цена. Те са сред най-новите аудио предложения на марката и със своите драйвери от по 10 мм предлагат кристално чист звук към своя премиум дизайн и изключително ниско тегло от по 5,1 гр. за една слушалка. Батерията позволява постоянно възпроизвеждане на музика за 6 часа, които с вградения заряд в кейса могат да достигнат до 24 часа. FreeBuds SE имат устойчивост на пръски, вода и прах и се свързват изключително лесно към моделите на HUAWEI само с доближаване до смарт телефона.

Повече за кампанията и пълните ѝ условия можете да откриете тук.