Yettel предлага новогодишно премиум усещане с красивия MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB в комплект със слушалки
Секция: Технологии
29 Декември 2022 15:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага новогодишно премиум усещане с красивия MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB в комплект със слушалки

/КРОСС/  Закъснелите с коледните изненади имат още 3 дни за страхотен новогодишен реванш с ексклузивна онлайн оферта от Yettel. До 31 декември само в своя електронен магазин операторът предлага красивият и функционален смартфон MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB в комплект с безжични слушалки CELLY Buz1.

Заобленият Endless Edge дизайн, гладките контури и матовото стъкло придават първокласно усещане за стил на изключително тънкия MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB. Премиум изживяването допълват полираната метална рамка със слой от 3D стъкло и великолепният 6,55-инчов безрамков pOLED FHD+ дисплей с HDR10+ и забележително плавна честота на опресняване от до 144 Hz. Самртфонът предлага и първокласна производителност с Qualcomm Snapdragon 888 + 5G процесор, който дава  по-висока скорост, по-добро гейминг изживяване, подобрена обработка на изображения и кристално чист безжичен звук. Потребителите стриймват без буфериране и разговарят във видео чатове без забавяне, визуализацията на игрите е гладка и наситена, а приложенията са винаги готови за безпроблемна работа благодарение на 8 GB LPDDR5 RAM памет.

Визуално приятната издатина на гърба приютява системата от три камери. Основната от тях е с 50MP сензор, зад обектив с бленда f/1.8 и с оптична стабилизация. С него потребителите могат да снимат с  32 пъти повече пиксели за фокусиране, да записват видео с HDR10 или в 8K резолюция за красиви и ясни видеоклипове. Най-съвременните функции на камерата включват и 13MP ултраширок обектив с вграден 2 MP сензор за макровизия на задния панел. За селфитата отговаря 32MP камера.

Моделът идва и с два големи стерео високоговорителя, поддържани от Dolby Atmos за звук с кино качество. Само след 10 минути TurboPower 68W зареждане пък MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB разполага с енергия за цял ден непрекъсната работа. 

До края на декември в онлайн магазина на Yettel MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB се предлага на цена от 919,99 лв. в брой с план Тотал Макс 31.99 и договор за 2 години или на изплащане за 45,99 лв. на месец за 24 месеца. Той идва в комплект и безжичните слушалки CELLY Buz1. Те са невероятно удобни и лесни за употреба, свързват се към смартфона с  Bluetooth 5.0 и могат да работят на до 10 метра от него. Едно зареждане от 1,5 часа осигурява три часа и половина слушане на музика или разговори.

Пълните условия на онлайн офертата за MOTOROLA Edge 30 Fusion в комплект с безжични слушалки CELLY Buz1 можете да научите от сайта на оператора.