LG GRAM моделите за 2023 предлагат по-стилно, но мощно потребителско изживяване
Секция: Технологии
05 Януари 2023 15:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG GRAM моделите за 2023 предлагат по-стилно, но мощно потребителско изживяване

/КРОСС/ - На CES 2023 LG Electronics (LG) представя разширена линия на LG gram, която предлага най-голямото разнообразие до сега, благодарение на вълнуващите нови модели gram Ultraslim и gram Style. LG gram продължава да предоставя едновременно мощност и преносимост, разработен с първокласни спецификации, но с изчистен, ултра лек корпус, което ги прави удобни за пренасяне навсякъде, в комбинация с изключително потребителско изживяване.

LG gram Ultraslim

Водещ модел LG gram серията, на CES 2023, е чисто новият LG gram Ultraslim (модел 15Z90RT), най-тънкият от гамата досега. Лаптоп, разработен специално за потребителите, които търсят отличаваща се преносимост, Ultraslim вариантът е улта-лек - само тежи само 998 грама и е с дълбочина (когато е затворен) от само 10.99 милиметра - това е приблизително дебелината на смартфон или четец. Въпреки че е най-тънкият лаптоп от моделите за 2023, 15Z90RT осигурява впечатляващо качество на картината и мощност на процесора, оборудван е с 15.6-инчов OLED дисплей с Anti-glare Low Reflection (AGLR) покритие и 13th Gen Intel® CoreTM Processor. За допълнително подсилване на преносимостта на новия модел, към него е включен компактен адаптер.1

LG gram Style

Лаптопите LG gram Style се предлагат в 16- и 14-инчови модели (16Z90RS и 14Z90RS) и са предназначени за хората, които обичат да се отличават със своя уникален стил, където и да се намират. И двата Style модела впечатляват с елегантен стъклен дизайн, който кара всяка от наличните цветови схеми да блестят и да се променят динамично според светлината и ъгъла. Фокусът върху дизайна си личи и във вътешните характеристики , където се крие сензорен тъчпад с мека LED подсветка, осветяваща се при допира на потребителя.

Въпреки вниманието към естетическата визия, LG gram Style лаптопите предоставят повече от само добра визия. Всеки е оборудван с 16:10, OLED Anti-Glare Low Reflection дисплей с висока честота на опресняване, както и с 13th Gen Intel® CoreTM Processor и Gen4 NVMeTM SSD. Като всички модели в разнообразната линия лаптопи за 2023, 16Z90RS и 14Z90RS поддържат Thunderbolt 4 и HDMI свързаност, както и предлагат аудио с Dolby Atmos, който е нов за LG gram от тази година.

Заедно с новите за 2023 Ultraslim и Style модели, тазгодишната гама включва нови 17, 16, 15 и 14-инчови лаптопи (модели 17Z90R, 16Z90R, 15Z90R и 14Z90R); всеки, разработен с ключовата за бранда комбинация от мощно представяне и лек, компактен дизайн. Страхотни както за работа, така и за забавление, последните 17- и 16-инчови модели са разработени с NVIDIA GeForceTM RTX 3050 4GB Laptop GPU, 13th Gen Intel® CoreTM Processor, и Gen4 NVMeTM SSD. Всеки от новите модели тежи по-малко от 1.45 кг. - въпреки че са оборудвани с голяма батерия2, която може да издържи с едно зареждане повече от 20 часа възпроизвеждане на видеа3. Освен това, лаптопите идват със същия удобен и компактен адаптер, включен и в Ultraslim гамата.

Най-новите лаптопи от LG могат да се похвалят и с първокласно качество на картината, като всички модели използват IPS панел с покритие против отблясъци. Като новост тази година е поддръжката на променливата честота на опресняване (VRR)4, което ще позволи на потребителите на LG gram да се насладят на безупречна графика, без накъсване и трептене по време на игра, а едновремено с това Dolby Atmos ще осигури завладяващо аудио, с което филмите, музиката и игрите ще оживеят.

LG gram 2-в-1 и +view от LG gram също посрещат нови модели в редиците си. Новите 2-в-1, които се предлагат в 16- и 14-инчови размери (модели 16T90R и 14T90R), дават на потребителите свободата да преминават от лаптоп на таблет и обратното, винаги когато пожелаят. Заедно с 4-посочния ултра тънък дизайн и стабилната, но фина алуминиева рамка, последните конвертируеми лаптопи могат да се похвалят с набор от предварително инсталирани приложения за бележки и рисуване, оптимизирани за употреба с LG Stylus Pen (Wacom AES 2.0). Междувременно, преносимият монитор +view за LG gram (модел 16MR70) позволява на потребителите да удвоят площта на екрана си и да се възползват от възможността си да вършат няколко неща едновременно, независимо къде се намират. Усъвършенствани тази година, последните версии на преносимия LG екран, са оборудвани с двойни USB Type-CTM портове, което дава възможност на потребителите да се свържат с две устройства едновременно и да се насладят на удобството на двупосочното захранване.

„Приветствайки пристигането на изцяло новите gram Ultraslim и gram Style, линията LG gram за 2023 година става още по-разнообразна," казва Сео Йонг-джае старши вице-президент и ръководител на IT звеното в LG Electronics Business Solutions Company. „Като водещ бранд в пазара на улта-леките лаптопи за последното десетилетие, LG gram ще продължи да представя нови дизайни, с които да посрещне променящите се нужди и вкусове на потребителите си по света."

Потребителите на CES 2023 в Лас Вегас от 5 до 8 януари могат да разгледат последните LG gram продукти на щанда на LG (#15501, Las Vegas Convention Center). Новата гама на LG gram ще бъде лансирана глобално, стартирайки от следващия месец в Корея. 5