На CES 2023 LG представи многообразно, луксозно изживяване с новата си LG SIGNATURE линия от второ поколение
Секция: Технологии
10 Януари 2023 14:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
На CES 2023 LG представи многообразно, луксозно изживяване с новата си LG SIGNATURE линия от второ поколение

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представи своята LG SIGNATURE гама домакински уреди от второ поколение на CES 2023. Предлагайки вечно актуален дизайн и иновативни технологии за по-голямо удобство, стил и устойчив живот у дома, луксозните, нови продукти грабнаха вниманието в LG SIGNATURE зоната на щанда на LG с тема ‘Live Beyond.'

Седем години след лансирането си, LG SIGNATURE продължава да променя значението на първокласните продукти, предлагайки елегантни, високо-технологични уреди и лайвстайл решения, които издигат производителността, дизайна и функционалността на нови нива. Докато остават верни на философията на бранда и занаятчийското качество, линията от второ поколение добавя отличителни функционалности и технологии, които предлагат повече удобство, както и нови цветове, материали и довършителни детайли, които допълват визията на дома с минимализъм и елегантност.

Презентираните на CES модели включват изцяло новия хладилник LG SIGNATURE 4-Door French-Door с Dual InstaViewTM, миялна машина и сушилня със 7-инчови LCD сензорни панели, микровълнова фурна Over-the-Range Microwave Oven с интелигентен InstaViewTM, и фурна Oven Slide-in Range с вградени камери и автоматични времеви настройки и функционалности за настройка на температурата. Заедно с останалите LG SIGNATURE продукти, на изложението бяха включени и климатик, пречиствател за въздух, OLED телевизор и охладител за вино.

Зоната на LG SIGNATURE, състояща се от дневна, перално помещение и кухня - бе създадена в партньорство с италианския бранд за дизайн на мебели, Molteni&C. Естетически изтънчените, технологически усъвършенствани продукти от LG SIGNATURE линията са перфектно подчертани от всяко стилно интериорно решение на Molteni&C и зашеметяващите им мебели.

„Второто поколение уреди LG SIGNATURE съчетават изключителни технологии, набор от подобрени функции за повишаване на удобството и ефективността, както и прекрасен, модерен дизайн за интелигентен, устойчив и луксозен живот у дома," споделя Лиу Джае-чеол президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Посетителите на щанда на LG на CES 2023 през последния уикенд (5-8 януари), получиха възможност да се насладят на последните лайвстайл иновации, включително уредите от второ поколение на LG SIGNATURE*.