Меган Фокс e в България за снимките на „Подчинение“, остава у нас до февруари
Секция: Шоубизнес
16 Януари 2023 12:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Меган Фокс e в България за снимките на „Подчинение“, остава у нас до февруари

/КРОСС/ От няколко дни Меган Фокс е в България за снимките на новия филм с нейно участие, който носи заглавието „Подчинение" (Subservience).

В новата лента тя играе ролята на жена робот, която е взета от самотен баща (в ролята е Микеле Мороне) да поддържа домакинството и се грижи за детето. В един момент обаче, изкуственият интелект решава, че грижите не стигат и започва да убива.

Работата по филма вече е започнала, като актьорите снимат на различни локации в столицата. Очаква се снимачният процес у нас да продължи до средата на февруари.

На снимачната площадка Меган е придружавана от двама гримьори, отредени специално за нея, които да се грижат за визията й. Освен това актрисата има и стенд-ин (заместничка на актрисата в моментите на нагласяне на камерите и осветлението).

Очаква се филмът да бъде представен на кино фестивала в Кан, който по традиция се провежда през май месец.

В „Подчинение" Меган си партнира с италианския актьор, модел и певец Микеле Мороне, който на снимачната площадка е придружаван от трима души антураж, сред който е и новата му приятелка - 20-годишната Моара Сорио, която е финансов консултант.

Мороне придоби популярност след участието си във филма „365 дни", създаден по книгата на полската писателка Бланка Липински. В лентата той изигра ролята на сексапилен и фатален италиански мафиот (Масимо Торичели), който успя да съблазни полякинята Лаура.

За разлика от Микеле, който е за първи път в България, то Меган вече е била в нашата страна през 2020 година. Тогава тя беше тук за снимките на хоръра „Till Death" в който изигра образа на Ема, която се опитва да избяга от наемни убийци.

Сега пък самата Меган ще се превърне в убиец.