Сали Фийлд ще получи почетната награда на Гилдията на актьорите
Секция: Шоубизнес
18 Януари 2023 17:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сали Фийлд ще получи почетната награда на Гилдията на актьорите

/КРОСС/ Сали Фийлд ще получи наградата за цялостни постижения на американската Гилдия на актьорите, съобщи Асошиейтед прес.

Актрисата е 58-ият лауреат на почетната награда. Получавали са я Хелън Мирън, Робърт де Ниро, Алън Алда, Морган Фрийман.

"Кариерата й е продължителна, защото изпълненията й са автентични и винаги излъчва симпатия и човечност - тя просто осъществява връзка. Това са част от причините, поради които тя поддържа огромната си фенска маса и невероятно богата и многопластова кариера", каза Фран Дрешър, президент на гилдията. "Сали е огромна звезда с дух на работещ актьор. Ние просто трябва да продължаваме да си вършим работата, да бъдем толкова добри, колкото можем. Всеки етап от живота на актьора носи различни възможности и ние продължаваме да работим. Сали не спира, надяваме се, че никога няма да спре".

Сали Фийлд е на 76 години. Тя е носителка на две награди "Оскар" (за "Норма Рей" и "Места в сърцето") и три награди "Еми" ("Сибил", "Спешно отделение", "Братя и сестри"). През 2015 г. получава Националния медал за изкуство, а през 2019 г. - отличието на центъра "Кенеди".

Наградите на американската Гилдия на актьорите ще бъдат раздадени на 26 февруари в Лос Анджелис.