Предстоящи събития в страната на 24 януари 2023 г.
Секция: Предстоящи събития
24 Януари 2023 07:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 24 януари 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 10.00 часа на "Дондуков" 2 държавният глава Румен Радев ще приеме представители на парламентарната група на "БСП за България", на която бе възложено да посочи кандидат за министър-председател.

***

От 10.00 часа извънредно заседание на Народното събрание.

***

София.

От 18.00 часа президентът Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината на "Технотест" АД в Централния военен клуб в София.

***

София.

От 10:00 часа в НДК министърът на иновациите и растежа Александър Пулев ще участва в конференцията на в-к "24 часа" на тема "Парите по Плана за възстановяване и европейските структурни фондове".

***

София.

От 18:00 в централата на ПП АБВ в Културен салон АБВ гост ще бъде Димитър Туджаров - Шкумбата.

***

Видин.

От 14:00 ч. в залата на Общински съвет - Видин ще се проведе обществено обсъждане.

***

Смолян.

От 18:00 часа в Регионална библиотека "Николай Вранчев" - Смолят ще се проведе среща с Мадлен Алгафари, по повод излизането на новата й книга "...И заживели щастливо... или какво става след последното изречение в приказките.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески" ще се състои прожекцията на документалния филм "Остава мигът", в рамките на София Менар Филм Фест.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в западната зала на Художествена галерия Стара Загора ще бъде представена гостуващата от ХГ "Проф. Илия Петров" - Разград изложба "Лудогорие".

***

Павел Баня.

От 13.30 часа в читалището на село Горно Сахране министър Росица Карамфилова ще направи изявление пред медиите след среща с жители на селата Горно и Долно Сахране заради инвестиционно предложение на "Кастамону България" АД.

***

Шумен.

От 13:15 часа в зала 203 на Община Шумен - постоянна комисия "Икономическа политика, общинска собственост и контрол по сделките с общинско имущество";

***

Шумен.

От 15:00 ч. в зала 203 на Община Шумен ще заседава постоянна комисия "Просвета, образование и наука".